a powiem Ci że niedługo silnik zdechnie bo to akurat normalne nie jestKnur pisze:a co powiecie o tym że według tego co na tej stronie jest napisane silniki 116km i 125km mają odcięcie przy 6500rpm a moja się wkręca powyżej 8tys aż za obrotomierz

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
no nie jest faktycznie szczęśliwe .. ale nieco "tańsze" rozwiązanie ..dylson pisze:bajkomierzy - g-techa?
Knur pisze:jeszcze bmw 530d ale to już tylko sobie licząc i wyszło 8s tyle ile być powinno
więc taki test jest w miare miarodajny i wiarygodn
nie miałem Di tylko De miałem w norweskim dowodzie 92KW czyli 125km ,i jeszcze raz wam mówie że nie jestem osłem i widze ,że ta primera zbiera się lepiej i to na gazie a tamta była tylko benzyna i miała zdrowy silnik ,ta też ma zdrowy ,to chyba o czymś świadczymoże masz De czyli 125KM i w porównaniu do Di które miałeś czyli 116 KM to faktycznie auto się lepiej zbiera.
Ales sie uparl. Ta rosyjska strona pokazala jakies totalne glupoty bo 143km to bylo tylko w p11.144.to zapytam jeszcze ostatni raz ile koni mechanicznych ma silnik SR20DE który według danych z tej ruskiej strony mam ,bo z tego co wyszukałem w gogle ma 150km i to sprawdziłem na kilku stronach dla pewności
Sprawdz przy ilu odcina na benzynie.Knur pisze:jeżeli jeszcze można w jakiś sposób to sprawdzić to powiedzcie jak to to zrobie.
Ale to bylo seryjne wyposazenie kazdej gt jak myslisz dlaczego twoja "gt" tego nie ma jak i wielu innych rzeczy?Knur pisze:Mnie nie obchodzą jakieś kubełkowe fotele czy coś
W sumie tym mozna zakonczyc dyskusjeNeptune pisze:Dobrze że auto cieszy i jesteś zadowolony.
Knur pisze:http://www.exedy24.pl/pl/c/2.0-GT-150KM-SR20DE/2399
o tu są właśnie te silniki SR20DE i mają 150km
w ogóle te dane to na innej stronie wpisałem to mi pokazało że silnik GA 14DE więc 1.4 no to to już w ogóle śmieszne