Może chcesz być naszą przyzwoitką wronek?zecikk pisze:my tydzien wczesniej wyjezdzamy na urlop

Wroniu na pewno chętniefifi_women pisze:Czym by tu jechać hmmm
Może chcesz być naszą przyzwoitką wronek?zecikk pisze:my tydzien wczesniej wyjezdzamy na urlop
 ale mam plan również z Justyną zawitać jeszcze o tym nie wie ale...jak coś to będziemy śmigać darmowozem firmowym to Wroniu miejsce będzie,oczywiście też japoniec.Zeciki tylko jak coś to sztywnego nie będzie hola to dobrze silnik ogarnijcie
 ale mam plan również z Justyną zawitać jeszcze o tym nie wie ale...jak coś to będziemy śmigać darmowozem firmowym to Wroniu miejsce będzie,oczywiście też japoniec.Zeciki tylko jak coś to sztywnego nie będzie hola to dobrze silnik ogarnijcie  Wszystko wyjaśni się w przyszłym tygodniu to wtedy dopiszemy się do listy...
 Wszystko wyjaśni się w przyszłym tygodniu to wtedy dopiszemy się do listy...
 bo dobra zabawa jest pewna już teraz
 bo dobra zabawa jest pewna już teraz  ja za to z racji chyba najmniejszej odległości na zlot przyjade w ogóle autobusem w końcu bezpieczeństwo przede wszystkim
 ja za to z racji chyba najmniejszej odległości na zlot przyjade w ogóle autobusem w końcu bezpieczeństwo przede wszystkim 

zlot jest przewidziany jako odpoczynek i relaks co dla niektórych się z tym wiążeCzy zlot jest przewidziany jako %%% czy będą atrakcje związane z autami?
 jednak wszystkie atrakcje jakie będą na zlocie będą zabawami do których auta nie będą potrzebne
 jednak wszystkie atrakcje jakie będą na zlocie będą zabawami do których auta nie będą potrzebne  a co do ośrodka zdjęcia dzisiaj wieczorem najdalej jutro koło południa
 a co do ośrodka zdjęcia dzisiaj wieczorem najdalej jutro koło południa 

ale najważniejsze jest żeby ekipa dopisała i była jak największa
 ale najważniejsze jest żeby ekipa dopisała i była jak największa 

Nie mam nic przeciwkouleńka pisze:dobrze gada, polać mu!
 I pytanko z mojej strony czy będą chętni za zabawę piłką do Rugby? jak będą chętni to wezme piłkę
 I pytanko z mojej strony czy będą chętni za zabawę piłką do Rugby? jak będą chętni to wezme piłkę 

)
 )...coś czuję, że też pójdę tym tropembombel pisze:CZyli mogę brac słuzbowy?

...można pomyśleć - też mam całkiem bliskosergiej pisze:...moze mazury tym razembo tak sie sklada ze mam blisko na mazury

)
 )Mas pisze:28. Mas

...z życiaMas pisze:Hahkuh, ja nie mam pojecia skad Ty te obrazki bierzesz

Tak Sergiejsergiej pisze:Sajmooon napisał/a:
uleńka napisał/a:
dobrze gada, polać mu!
Nie mam nic przeciwkoI pytanko z mojej strony czy będą chętni za zabawę piłką do Rugby? jak będą chętni to wezme piłkę
rugby
 ale to lepiej odzwierciedla
 ale to lepiej odzwierciedla  http://www.youtube.com/watch?v=i0dH5-2Yqmw
 http://www.youtube.com/watch?v=i0dH5-2Yqmw 
Nie ma problemujak nauczysz o co kaman to chętnie