Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Witam odświerzam temat
Pytałem wcześniej o xenony do almerki, odpowiedzi zniecheciły mnie więc poprzestałem na zwykłych poliftowych.... A teraz inne pytanie Gdzie można kupić Angel Eyes?Może ktoś kupował ściągał, chce ściągnąć...
patzylem po googlach ...i z tego co widze pisza o tym zagraniczne kluby nissanow ...ale nie zagladalem co i jak ...znajac zycie pewnie ciezko do almery to dostac ...bo nie jezdzimy np szmelcwagenem golfem w dizlu
Jest fajny patent na przerobienie lamp w n15 gdzie jednoczsnie występuja ringi ala Angel Eyes i wymarzony zenon, choć tego drugiego niekoniecznie trzeba montować.
mazoolek88 pisze:Myślicie, że do tych xenonów się błękitne anioły nie przyczepią?
I drugie pytanko czy ktoś zidentyfikował od czego teblakpy w drugim aucie?
Jeśli będą normalni to nie a jak podkurzeni to na pewno.. niestety
~~->Usługi Transportowe<-~~
Wysyłka paczek już od 20.00zł na terenie całego kraju Zagadaj do mnie na PW bądź pod numer telefonu 0-666-039-376:) pozdrawiam!!
Tico turbo soooooon
Myślicie, że do tych xenonów się błękitne anioły nie przyczepią?
Po pierwsze chodzi o to by innych użytkowników dróg nie oslepiać. Nie masz odpowiednich lamp to nie montuj. Wkurza mnie jak ktoś sobie coś taiego zamontuje w normalne lampy i oświetla wszystko tylko nie drogę
Myślicie, że do tych xenonów się błękitne anioły nie przyczepią?
Po pierwsze chodzi o to by innych użytkowników dróg nie oslepiać. Nie masz odpowiednich lamp to nie montuj. Wkurza mnie jak ktoś sobie coś taiego zamontuje w normalne lampy i oświetla wszystko tylko nie drogę
,
dlatego montuje sie soczewki do których wkliłem linka.
Zgadzam się że załaożenie palników Xeononowych do zwykłej lampy zazwyczaj kończy sie tym że oślepiają innych kierowców.
jednak te soczewki można zastosować z normalna żarówką a w tym temacie chodzi głuwnie o to by lamy przypominały Anielskie Oczy
można zeszlifować i wypolerować szkło jeśli nie jest gładkie tylko w przypadku Almery nie bardzo jest sens ponieważ dostępne są klosze czyste, w przypadku samochodów, do których nie są dostępne czyste szkła, stosuje się szlifowanie + polerowanie.