Mam problem z forum

Moderator: bombel

Awatar użytkownika
admin
Administrator
Posty: 113
Rejestracja: 2009-04-26, 19:05
Lokalizacja: nissanzone.pl
Kontakt:

Post autor: admin » 2010-03-13, 21:51

NIestety niektórzy przesadzali z podpisami więc limit znaków i obrazków został lekko zmniejszony.

Awatar użytkownika
Michalllo
fanatyk nissana
Posty: 1981
Rejestracja: 2009-12-09, 00:24
Lokalizacja: Płock

Post autor: Michalllo » 2011-02-26, 22:10

Hmm dziś jakieś problemy były i to dwa razy :(
Nasze Nisma
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Sunny/60133
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nis ... ima/105105
Pozdrawiamy Wszystkich.
MICHAŁ Z ZOSIĄ oraz KAMILKIEM i MARCINKIEM :)

Awatar użytkownika
admin
Administrator
Posty: 113
Rejestracja: 2009-04-26, 19:05
Lokalizacja: nissanzone.pl
Kontakt:

Post autor: admin » 2011-02-27, 19:26

Michalllo pisze:Hmm dziś jakieś problemy były i to dwa razy :(
Niestety. Wczoraj uległ uszkodzeniu serwer, okazało się że nowe części nie zawsze dobrze działają. Mamy nadzieje że już koniec przerw.

Popekx

Post autor: Popekx » 2011-02-28, 20:39

Prosze o nactyymiastowe usuniecie mojego konta!

Awatar użytkownika
Szymeq
fanatyk nissana
Posty: 1992
Rejestracja: 2009-11-29, 19:47
Lokalizacja: Wawa Zachód
Kontakt:

Post autor: Szymeq » 2011-02-28, 21:59

Może nie natychmiast ale proszę bardzo.
Z nissanem od 2005 roku :)

Awatar użytkownika
Wieshaq
fanatyk nissana
Posty: 1690
Rejestracja: 2009-12-06, 18:50
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Wieshaq » 2011-03-14, 16:48

Dziś pojawiło mi się takie coś, przy próbie otwarcia ostatniej strony z tematu " Dobry dowip dziś słyszałem".
Obrazek
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Jest jakieś kombi

Awatar użytkownika
komorokoro
fanatyk nissana
Posty: 935
Rejestracja: 2009-12-18, 22:51
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: komorokoro » 2011-03-14, 19:20

u mnie nic widocznie ktoś Ci zrobił dowcip :what:

Awatar użytkownika
SCOOTER
fanatyk nissana
Posty: 643
Rejestracja: 2011-02-09, 18:56
Lokalizacja: k\GRODZISKA MAZ.

Post autor: SCOOTER » 2011-03-19, 20:37

Witam. Nie mogę dodawać żadnych załączników(fotek) do postów nawet wtedy gdy mają odpowiedni rozmiar.

Awatar użytkownika
komorokoro
fanatyk nissana
Posty: 935
Rejestracja: 2009-12-18, 22:51
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: komorokoro » 2011-03-19, 22:25

może tu jest coś na rzeczy
Maksymalny dozwolony rozmiar to: 256 KB
Niestety Limit na wszystkie załączniki na tym forum został przekroczony
spróbuj wrzucać z hostingu jakiegoś za pomocą Obrazekw poście

Awatar użytkownika
admin
Administrator
Posty: 113
Rejestracja: 2009-04-26, 19:05
Lokalizacja: nissanzone.pl
Kontakt:

Post autor: admin » 2011-03-20, 11:33

SCOOTER pisze:Witam. Nie mogę dodawać żadnych załączników(fotek) do postów nawet wtedy gdy mają odpowiedni rozmiar.

Zasoby forum są ograniczone, niestety. Musisz użyć zewnętrznych serwisów. Na nasz serwer wrzucamy tylko najbardziej potrzebne rzeczy, poradniki itp. (jak coś takiego masz to pisz na pw)

Awatar użytkownika
SCOOTER
fanatyk nissana
Posty: 643
Rejestracja: 2011-02-09, 18:56
Lokalizacja: k\GRODZISKA MAZ.

Post autor: SCOOTER » 2011-03-20, 11:54

Dzięki.
Zobaczę co się da z tym zrobić samemu.

Awatar użytkownika
rambo321
wiem o czym pisze
Posty: 71
Rejestracja: 2010-01-03, 20:56
Lokalizacja: lubuskie

Post autor: rambo321 » 2012-06-09, 19:28

Witam
Mam mały problem z tą stronką, a więc kiedy wpisuję adres w przeglądarce i firefox i explorer wyskakuje błąd wczytania strony
"Połączenie zostało zresetowane
Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony."
Dopiero przez serwer proxy mogę tu wejść.
Co to może być ?
Zaczeło się wtedy gdy była przerwa w funkcjonowaniu stronki.
Help
Rambo321 ma się dobrze :)
Obrazek

Awatar użytkownika
GRZECHu
fanatyk nissana
Posty: 1374
Rejestracja: 2009-12-06, 19:54
Lokalizacja: z internetu
Kontakt:

Post autor: GRZECHu » 2012-06-10, 14:16

W ustawieniach połączenia sieciowego wpisz sobie inny DNS niż masz (chyba że masz router)
Serwer zmienił IP a Twój dostawca internetu nie raczy tego odnotować (zazwyczaj w parę h powinno działać)

Wpisz sobie DNS googla: IP 8.8.8.8 i 8.8.4.4
MAXIMA

--
"Taki ze mnie Maxi Gaz" :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Administracja Forum”