Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
ammaimon pisze:Jedyna sensowna hamownia w okolicy jest w Niepołomicach. Nie dość, że obciążeniówka to jeszcze obsługa wie co z nią robić. Detech i reszta to wróżenie z fusów
Pozdro
Która konkretnie? Google widzi ze 3 w Niepołomicach:P I jaka cena, bo nie ma co robić tajemnicy z tego...
Hamownia Inercyjno-obciążeniowa superflow Termanowscy ul. Werrnera. Koło 20 czerwca się tam wybieram. 100zł to nie dużo a przynajmniej wiarygodne pomiary
wod2u, Dokładnie to ta co napisał dawidkrakow. Tajemnicy żadnej nie ma - myślałem po prostu, że w Niepołomicach jest tylko jedna Za 100zł jest pomiar kalibrujący i 2 pomiary mocy & momentu
Sorki za offa ale zbieram osoby z hothatch.org i forum 106-ki oraz z forum Roverki też się wybierają. Może się uda zebrać ekipę i było by coś taniej. Jak nie to 100zł to też jest ceną ok-ej.
1. Dawidkrakow (Niepołomice)
2.Tomaszmyślenice (Takpołomice)
3. Szyszolewo (obojętnie gdzie byle dobrze było )
4. Fisher (Niepołomice wydaja sie byc OK) + ew 2 kumpli
5.Bulix
6.Kaken
z forum rover-ków jest chętne min 3 osoby i z club106 1 osoba
Wstępnie się piszę, tylko ja mam czas mocno ograniczony, więc zobaczymy co będzie, jak ustalicie ostateczny termin. Jak na mnie ma być dobry pomiar, więc Niepołomice mogą być.
Też chętnie wpadnę z wami na pomiar i strojenie, bo i tak będę musiał odwiedzić hamownie...zakuwam silnik, nowe turbiny, wydech z kwasówki...takie tam pierdoły Tylko jak na razie czekam na części, ale pod koniec czerwca mam nadzieje silnik wróci do budy!!
Ehhh.... a ja czekam na uszczelki (turbo-downpipe) z holandii ...będą do 14 dni także prawie od 2 miechów auto w warsztacie ... ale za to efekt końcowy będzie myśle całkiem całkiem
Harrygan pisze:Ehhh.... a ja czekam na uszczelki (turbo-downpipe) z holandii ...będą do 14 dni także prawie od 2 miechów auto w warsztacie ... ale za to efekt końcowy będzie myśle całkiem całkiem
Mmm mesko się zapowiada Pierwszy się pisze na przejażdżkę na fotelu pilota
Shadows pisze:To o ktorej spocimy 19 czy 20
Optuję za godz. 19tą, ale może jakiś lekki plenerek (jak pogoda pozwoli) a nie znów ten podziemny w plaży? ewentualnie w plaży ale pod chmurką hehe.
Aha no i nie ukrywam, że liczę na wizytę Pawel18PL w swojej skompresowanej setce