Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Witam, mam na imię Monika i jestem z Opola. Od grudnia zeszłego roku jestem szczęśliwą posiadaczką Nissana Primerki Dziś postanowiłam dołączyć do Was i dzielić się miłymi chwilami z użytkowania tego autka
witam wszystkich jestem z okolic zielonej gory mam na imie jacek jestem pasjonatem marki jeep i motania jepow i jutro jade kupic patrola wiec sie tu znalazlem nadszedl czas na poznanie drugiej legendy jaka jest patrol ale swoich jeepow sie nie pozbede
Witam wszystkich od ponad pół roku jeżdżę Primerą P11 i od paru dni próbujemy odgruzować z przyjacielem FOO Nissan-a Sunny N14 GTi oba auta postaram się opisać w odpowiednim dziale .Pozdrawiam
Jako że jestem tu nowy postanowiłem się przywitać;) od roku jestem posiadaczem primery p12 kombi z dziadkowym silnikiem 1.9 dci, mimo wszystko właśnie zaczynam wprowadzać w życie plany dotyczące drobnych zmian stylistycznych.
Pewna NYSA śniła mi się po nocach....odkładanie kasiory przez szmat czasu.... ale w końcu jest moja na zawsze S14 ! Cieszę się że trafiłem na tak spoko forum z extra atmosferą ! Witajcie wszyscy!
Dzień dobry wszystkim.
Od 2 tygodni jestem posiadaczem Almery N16, czy szczęśliwym, to się okaże, ale mam nadzieje, że właśnie dzięki temu forum - właściwie raczej dzięki Wam tak będzie (gdyby coś - oczywiście)
Witam wszystkich forumowiczy, mam na imie Patrycja, pochodzę z Leszna, obecnie studiuje w stolicy, od prawie roku wożę się prezentem na 24 urodziny, czyli P11.144. Muszę obczaić co tu macie ciekawego na tym forum. Pozdrawiam