Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Arbuz pisze:Klasy myślę zrobić 3 - przynajmniej na OES
1. do 1800
2. do 2000
3. + 2000 również z turbowozami...
Nie wiem jak to odniesie się do 1/4 ale na oes myślę że będzie to dobre
Moim zdaniem na Oes nie ma co robic klas ...jak to mowil pewien mistrz swiata w rajdach " Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety dla szybkich kierowcow"
wiec nie ma znaczenia czym poza tym kazdemu i tak nie bedzie trasa pasowac i beda narzekania jak co roku ze za ciasno ze za wolno ze za szybko itd ...
ale to tylko moje zdanie moze reszta zdecyduje inaczej i jednak klasy beda
a ja slyszalem ze czerwone najszybciejsze a zaraz potem czarne srebrne moga byc na 3 miejscu jakby ustalic juz wyniki zawodow to bedzie mozna od razu dyplomy z nickami z forum zrobic
sergiej, myślałem nad konkurencjami samochodowymi .. ale bez "wyścigów" .. tak jak inne kluby mają .. typu :
- najmocniejsze audio
- najgłośniejszy wydech
- najdostojniejsza fura
itp itp .. tu można na "pęczki" wymyślać ..
Fajnie, bo nam np. na Majówce w Wolsztynie burmistrz funduje za to puchary, nam i ekipie starych samochodów
Myślę, że w tym roku już za późno szukać sponsora na takie puchary, ale w przyszłym może wypalą takie nagrody za w/w konkurencje to w zasadzie muszą obgadać organizatorzy
nie boj sie sergiej... i w tym sezonie bede dzielnie reprezentowal stolice w alkochinczyku... a wygrala chyba salata... z tego co pamietam to chyba z nia tylko zostalismy na koniec
lawina pisze:nie boj sie sergiej... i w tym sezonie bede dzielnie reprezentowal stolice w alkochinczyku... a wygrala chyba salata... z tego co pamietam to chyba z nia tylko zostalismy na koniec
ona zostala przez sedziow zdyskwalifikowana za nieprzepisowe rekwizyty
scubzik pisze:sergiej, myślałem nad konkurencjami samochodowymi .. ale bez "wyścigów" .. tak jak inne kluby mają .. typu :
- najmocniejsze audio
- najgłośniejszy wydech
- najdostojniejsza fura
szkoda że nie ma na najbardziej irytująca...oddaję na moją wszystkie głosy świata
[ Dodano: 2012-05-22, 21:24 ]
albo nie...to za proste by było,sąsiadów poproszę.
Po kolei..N14 GA14DE,P10 SRi,P11GT SportLine ---->
scubzik pisze:sergiej, myślałem nad konkurencjami samochodowymi .. ale bez "wyścigów" .. tak jak inne kluby mają .. typu :
- najmocniejsze audio
- najgłośniejszy wydech
- najdostojniejsza fura
szkoda że nie ma na najbardziej irytująca...oddaję na moją wszystkie głosy świata
[ Dodano: 2012-05-22, 21:24 ]
albo nie...to za proste by było,sąsiadów poproszę.
radziejwwl pisze:
Rysiu gdybym opisal tutaj wszystkie moje "problemy" to pobiłbym Cie na glowe w tej konkurencji Ty mozesz miec co najwyzej najbardziej zboczone
Panowie wy mi tu nie wyjeżdżajcie z takimi propozycjami na najwieksze problemy i najbardziej irytujący samochód bo przy jeszcze mojej primerze to nie macie co startować
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester