scubzik pisze:bo na sztywnym holu .. nawet 50 nie polecisz ..
przyzwyczajony raczej jestem że na sztywnym się lata 100-120km/h bez problemu, no ale cóż

przecież to nie linka
Arbuz pisze:
Macu nie załamuj mnie

...rozumiem jakbyś segregował puszki codziennie o 5,30 rano albo żył z zasiłku... Jedź na dwa auta i nie szukaj w dupie firanek

. Na zlot się czeka tyle czasu, auta przygotowujecie, pakujecie setki złotych a czasem nawet i tysiące a na paliwo kombinujecie jak tu oszczędzić - nie rozumiem tego trochę
Ta micra spali Ci 200zł w dwie strony z łodzi wiec nie wiem czy to jest tak dużo - tym bardziej dla Ciebie
A jak chcesz zaoszczędzić to na cholerę Ci dwa auta ?
Sorki za OT ale nic mnie bardziej nie irytuje niż jak słyszę że ktoś kombinuje jak tu zaoszczędzić na paliwie jeżdżąc 3,0 litrowym autem

oj tam oj tam
kamil12 pisze:
Na sztywnym masakra hee co będzie jak Ty będziesz chciał przelecieć na pomarańczowym a ja będę chciał zahamować
Jeśli chodzi o Almere to na sprzedaż ktoś chętny??? gość kliknął w aukcji kup teraz a nawet fury nie obejrzał po czym za dwa dni przyjechał i powiedział że nie jest już zainteresowany bo progi liche i ogólnie się czepiał że auto nie zgodne z opisem mimo że wystawione jako uszkodzone...Powiedział żebym wystąpił do allegro o zwrot prowizji, bo do transakcji nie doszło...miał ktoś taką sytuacje??
na sztywnym holu jedzie się jakby w ogóle nie było się na holu, w sumie to tylko kręcisz kierownicą i nic więcej. Jak będę chciał przejechać na pomarańczowym a Ty zahamować to po prostu przejedziemy na pomarańczowym -nie widzę tu problemu
w sprawie almy będę do Ciebie dzwonił żeby się umówić na obejrzenie, Osoba zainteresowana o której mówiliśmy jest nadal zainteresowana
Dzisiejszy wieczór na "D" był bardzo owocny, fajnie było się trochę poganiać a przede wszystkim mogłem trochę na bieżąco postroić Micrę. AFR przy wysokich obrotach jeszcze za wysoko idzie więc trzeba dopracować. Po zatankowaniu paliwa okazało się że było mało benzyny w zbiorniku i dlatego pompa nie chciała dać więcej niż 1.5 bara, po zatankowaniu nie mogłem ze stacji odjechać bo na zegarze było prawie 7 BARÓW