Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
ja już wiem że mnie nie będzie w weekend na spocie... Więc jak jakieś ustalenia to telefonicznie... no ja jestem na bank we wtorek i środe w Gdyni w ciągu dnia zobacze jeszcze i może może zostane na noc a jak nie to tak do godziny 13-14 na pewno jestem w Gdyni jak coś dzwońcie.
[ Dodano: 2012-05-14, 12:58 ]
pomylka jednak w Gdyni w tym tygodniu jestem w środe a w przyszlym we wtorek.
Siema poszukuję noclegu 14 czerwca po meczu hiszpania-irlandia w gdańsku czy jakiś forumowicz mnie przygarnie?? Standardy studenckie w zupełności wystarczą
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
Pawel18PL pisze:Siema poszukuję noclegu 14 czerwca po meczu hiszpania-irlandia w gdańsku czy jakiś forumowicz mnie przygarnie?? Standardy studenckie w zupełności wystarczą
ja wtedy już prawdopodobnie będę w Gdyni albo w trakcie przeprowadzki, ale jeżeli będę już w Gdyni a odległość nie sprawi problemu to myślę że nie będzie problemu karimata i śpiwór się na bank znajdą albo jakiś materac
Ula Twoja propozycja jest fajna i tak dalej jednak przy ładnej pogodzie w weekend nie ma tam jak zaparkować bo wszyscy idą nad morze pospacerować, wiem z doświadczenia, ale zawsze możecie spróbować
a może jeszcze tym razem mało ambitnie ze względu na to że nei tylko ja mam egzaminy i spotkamy się w gdyni? następnym razem wszędzie gdzie będziecie chcieli pojedziemy za Wami
na psocie przewidziani:
Wiedzie
Adzie
Dragi
Polszady?
i?
znowu beze mnie-Kuba ma rocznice I-szej Komunii Św.
zyczę udanej zabawy i wspaniałej pogody
micra K10 1,0 lx 89r R.I.P.
Primera P11.144 2,0 TD kombi 2000r R.I.P.
Primera P11 2.0 TD hb 1997 R.I.P. http://www.drezyny.pl/
W TRASIE ZAWSZE NA "DZIEWIĘTNASTCE"
czyli jutro (20.05) spot o 15:00 na polance redłowskiej, zabieramy grilla więc jak ktoś ma ochotę sobie kiełbaskę lub coś innego (np cycki) usmażyć to zapraszamy z własnym prowiantem, pogoda ma być przednia, proszę zaopatrzyć się w kremik z filtrem i czapeczkę na główkę
Witam,
mam prośbę - czy ktoś może oglądnąć to autko: http://otomoto.pl/nissan-almera-polski- ... 87996.html
A może ktoś je skądś zna?
Będę bardzo wdzięczny - jechać 750km po auto i wrócić bez nie chciałbym... Z góry dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
Witam no i nad naszym wyjazdem wisi duży znak zapytania znowu problem z szajsvagenem. Jeżeli nie sprostam mu w najbliższą sobotę lub niedziele to będzie kiepsko. Wymiana uszczelniacza wałka korbowego padł akurat teraz poracha może jakieś rady
Gdynia => Rotmanka => Pruszcz (Tesco) => a dalej jak nas auta poprowadzą i osobiście uważam że najlepszym rozwiązaniem jest aby ekipa Gdynia ustawiła się około godziny 2 no chyba że się nie da ze względu na najmniejszych klubowiczów