Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Auto jutro zabieramy najprawdopodobniej na lawecie mam nadzieje że do zlotu dam rade to wszystko ogarnąć Mam nadzieje że znajomy od tapicerki i wnętrza nie nawali bo już się nie moge doczekać efektu
Prima na czarno wygląda zajebiście, jest jeszcze parę rzeczy do ogarnięcia i będzie git.
Jeśli chodzi o techniczną stronę auto to jest problem z ecu ale mam nadzieje że jutro zostanie to ogarnięte i auto ruszy.
Pod machą silnik wygląda i pracuje profi.
Patrol GR Y61 2.8TDI
Primera P11 2.0SLX
Primera P11 2.0 SLX+T(spalona)
Wybacz jesli Cie uraze chyle czola co do wlozonej pracy i az zazdroszcze , jednak przy mojej subiektywnej opini lekko przesadzone , oczywiscie to moje zdanie i zazdroszcze zaplecza i wlozonej pracy , sam bym chcial tak poszlaec powodzenia i wazne by cieszyło
Sajmooon pisze:Takie pytanko: kierunki w błotnikach pozostaną seryjne żółte czy jest jakiś plan na ich zmiane?
*pomarańczowe
~~->Usługi Transportowe<-~~
Wysyłka paczek już od 20.00zł na terenie całego kraju Zagadaj do mnie na PW bądź pod numer telefonu 0-666-039-376:) pozdrawiam!!
Tico turbo soooooon
na dzień dzisiejszy auto pracuje już równo zostało jeszcze założenie regulatora ciśnienia paliwa i pozbycie się seryjnego na listwie, wymiana przednich łożysk oraz ogarnięcie shorta.
Czekamy na części i mam nadzieję że się szybko ogarnie wóz
Tapicerka już się robi ma być na piątek(wstępnie wygląda nieźle)
Można wiedzieć gdzie robisz tapicerkę? A co do maski to na Twoim miejscu kupiłbym drugą seryjną i zakładał na sezon zimowy.Zimą i tak jest chłodniej a śniegu pod maską nie będzie.Ewentualnie można dać podkładki przy zawiasach żeby ją trochę podnieść.
Kiedy można się umówić na przejażdżkę?
Tak jak mówi Maro, mam tylko nadzieję że jutro regulator ciśnienia już do mnie dotrze i będę mógł to poskładać. A jak znajdzie się chwila czasu jutro i same łożyska to i je się poskłada. Zapomniałem Maro o jeszcze jednej rzeczy, podrzuć mi jutro fotel pasażera jakiś bo nie będzie jak go podstroić
no pewnie ze MACU kręci sprawę dalej ale niestety okazało się że przepływka ku zdziwieniu jest nagle do dupy !!! tak więc stoimy w martwym miejscu
Dzięki Macu za pomoc i działamy dalej
*Kazik*, dawajcie znać na bieżąco jak z tym adapterem pod króciec paliwa wyjdzie to się na miejscu nawet ogarnie ten regulator, no i jak z tymi łożyskami itp to dzwoń