Jak cos to dawaj cynk mogę wziąć to twoje padłoRysiu83 pisze:Szczerze? wolę zmienić auto nawet wiem na jakie

Znaczy auto?..jeśli tak to bardzo mi się ten post podoba..co do przyszłego auta..morda w kubeł jak na razie bo wybieram z dwóch.Jak cos to dawaj cynk mogę wziąć to twoje padło
uszczelka pod głowicą na bank plus wcześniejsze palenie oleju..może spowodowane przez głowicę..może od strony bloku czego bym nie chciałBaSsGrU pisze: a co ? tak źle jest z silnikiem ?
A patrz..o tym nie myślałem a skup mam niedaleko domu akurat.......serce mi nie pęknie bo przestałem dawno temu emocjonalnie do aut podchodzićArbuz pisze: Rysiuteraz podobno złom wysoko stoi może ....
heheh
Naprawisz dasz rade... nie sprzedaż primy - serce Ci peknie
no staram się dbać..pożyjemy,zobaczymyHahkuh pisze: ...serca władowana cała masa - szkoda pogonić...
.... w tym roku niestety odpuszczęModzelitto pisze:A to trzeba było tak od razu![]()
Na zlot przywieź
...jak zrobimy spocisz %%... to coś ogarnęFenr1r pisze:Modzelitto pisze: Na spot przywieź![]()
Ja bym reanimował wsadzisz kolejny i tak naprawde znowu bedzie HGW...Rysiu83 pisze:Motor po wstępnej sekcji...
[url=http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f89174543c4b.jpg]Obrazek[/url]
plus zapieczone pierścienie.
Jutro jadę po drugi motor.