Co dziś zrobiłeś w swoim autku ;)
Przejechałem nim dziś 240 km...Auto zatankowane,zarówno PB jak i Gaz,umyte na myjni bo mrozy puściły troszke,dolany płyn od spryskiwaczy i sprawdzony stan oleju...Dodatkowo zdjęcie zrobiłem o 6,55 w Pabianicach...

Ostatnio zmieniony 2010-01-28, 22:36 przez szulczyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Primera p10 SLX 2,0 16v  116.7 KM  

- 
				Szerszeń-k10
- nowy na forum
- Kontakt:
odpalone pralka i biedrona żony no i umyte

klfsolec  KFSI                                                                   blabla  jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz
						no to i ja mogę się pochwalić, że wymieniłem termostat - nareszcie spadło zużycie paliwa, bo w te mrozy, to pełną temperaturę pracy łapał silnik po godzinnej jeździe. Uff, trwało to z małymi przerwami prawie 3 godz. bo dostęp mocno ograniczony miejscem na rączki i narzędzia.
I tutaj postawię pytanie, być może ktoś wie, czy do termostatów w P12 są w handlu same wkłady termostatowe, czy też trzeba kupować z obudową termostatu? Cena w serwise Nissana to 418 zeta za 1 szt., w Renault 380. Na Allegro te termostaty zamykają się kwotą od 85 do 210 zeta i są to termostaty, któe stanowia odpowiedniki tych montowanych w P12.

I tutaj postawię pytanie, być może ktoś wie, czy do termostatów w P12 są w handlu same wkłady termostatowe, czy też trzeba kupować z obudową termostatu? Cena w serwise Nissana to 418 zeta za 1 szt., w Renault 380. Na Allegro te termostaty zamykają się kwotą od 85 do 210 zeta i są to termostaty, któe stanowia odpowiedniki tych montowanych w P12.
Ryś48 Primera P12 1,9 dCi sedan
						Wczoraj...bo dziś niedziela i się człowiek powinien odrelaksować ale nie przy aucie.
Przetarcie plastików w środku,
mycie gumowych dywaników,
płyn do spryskiwacza na fulla,
regulacja dysz spryskiwaczy,
mycie nadwozia,
zawisło sobie choinkowe zielone jabłko,
potem dwa kursy do Warszawy po których Prima wygląda jak przed myciem 

I tyle.

Przetarcie plastików w środku,
mycie gumowych dywaników,
płyn do spryskiwacza na fulla,
regulacja dysz spryskiwaczy,
mycie nadwozia,
zawisło sobie choinkowe zielone jabłko,
potem dwa kursy do Warszawy po których Prima wygląda jak przed myciem

I tyle.
Po kolei..N14 GA14DE,P10 SRi,P11GT SportLine ----> 

- Kreyzol WPR
- fanatyk nissana
- Kreyzol WPR
- fanatyk nissana

Na szczęście już w sobotę montaż nowych
 Na szczęście już w sobotę montaż nowych 

już sprawdziłem w praktyce
 już sprawdziłem w praktyce 
 No i oczywiscie odsniezylem
 No i oczywiscie odsniezylem  zaskoczeniem okazalo sie ze jednak nie mam juz tego bialego body kitu (robilem sobie nadzieje ze to nie snieg)
 zaskoczeniem okazalo sie ze jednak nie mam juz tego bialego body kitu (robilem sobie nadzieje ze to nie snieg)