jak turbo się na pierwszym włączyło, to prima się zaczęła ślizgać

dziękuję .. Ja choruję na Twoją tapiceręWiooreck pisze:scubzik, no nie powiem, bo bardzo fajne nismo
a co, chciałbyś kubły z poldka obszyć skórą?scubzik pisze:Ja choruję na Twoją tapicerę
Są parasolki...ainkaa pisze: Co do spotu nas wystraszył deszcz= Szelmy mokre to nie jest to co Ania lubi widzieć, także do następnego![]()
Młodzieniec z całym szacunkiem, pogadamy jak zrobisz ze mnie "babcię"MlodyLDZ pisze:Są parasolki... A oprócz parasolek są zadaszone domki. Nie tłumacz się już tak.
Przecie mamo żartowałem.ainkaa pisze:Młodzieniec z całym szacunkiem, pogadamy jak zrobisz ze mnie "babcię"wtedy będziesz mógł wystawiać moje "wnuki" na deszcz jeśli będziesz miał na to ochotę
. Ja z cukru nie jestem, co wiedzą Ci, z którymi nie jeden raz mokłam na spocie
ale po to jestem mamą by chronić swe dzieciaki, wtedy, kiedy ochrony wymagają
![]()
Powiedział największy spamer w grupie.Wiooreck, spamerze
Trzeba kupić masę ludzi.ainkaa pisze: Jestem za spotem, wielkim spociszem z grillem i z masą ludzijeśli pogoda będzie taka jak mówisz
![]()
no co Ty, serio?MlodyLDZ pisze:Przecie mamo żartowałem
jaki?MlodyLDZ pisze:największy
synuś tym razem możesz Ty się wkazać i skołować na spot coś pychaMlodyLDZ pisze:Mamo, załatw jeszcze cukierasy, to będzie komplet. )
jezdem za .... co mamy potem "smarkać"ainkaa pisze:grillem na czas "krótkich spodenek"?