[ Primera] Nissan Primera p10 2.0e GT!!!
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
gratuluje auta, wydaje sie zadbana 
  z pompą tak jak koledzy pisza wyżej, co do zderzaka to ja mam jeden wlot a moja P10 jest po lifcie 
  orginalny rozmiar felg w P10GT to 14'' opona u mnie była 195/60. I patrząc na mój zapas podejrzewam, ze to oryginalny rozmiar  
  przynajmniej w wersji poliftowej 
 jak o nią zadbasz to napewno bedziesz zadowolony  

P10eGT->N14GTi 5d
OCTAVIA 1RS oem+
						OCTAVIA 1RS oem+
MacGayver,  lece po klucz i krecimy !;D 
[ Dodano: 2012-04-07, 14:39 ]
no i ręczny działa tak jak powinien, można faktycznie go podkręcić bez najmniejszego problemu bez zdejmowania tunelu! Dzięki za pomoc

[ Dodano: 2012-04-09, 22:27 ]
Z powodu braku alu przy mojej P10 postanowilem zrobić cos z moją stalową felgą:D
oto wynik mojej kreatywności

A jeśli moge zapytać czy ktoś ma w swojej Gt jakaś dokładke zderzaka przedniego jesli tak to jaką?

[ Dodano: 2012-04-07, 14:39 ]
no i ręczny działa tak jak powinien, można faktycznie go podkręcić bez najmniejszego problemu bez zdejmowania tunelu! Dzięki za pomoc
[ Dodano: 2012-04-09, 22:27 ]
Z powodu braku alu przy mojej P10 postanowilem zrobić cos z moją stalową felgą:D
oto wynik mojej kreatywności
 A jeśli moge zapytać czy ktoś ma w swojej Gt jakaś dokładke zderzaka przedniego jesli tak to jaką?
Ten plastik się odpina cały wraz z pompą paliwa. Od dołu jest zatrzask, który trzeba przycisnąć i wysunąć całość. Tylko nie na siłę bo wtedy będzie problem. Powinna wyjść bez większych oporów.
Biała stalówka w czerwonej Primie. Ciekawe jak na aucie wygląda. Będzie jak coś ją ciężko przykryć kołpakiem:P

Biała stalówka w czerwonej Primie. Ciekawe jak na aucie wygląda. Będzie jak coś ją ciężko przykryć kołpakiem:P
Nissan Primera SR20DE+T
						zawsze można sobie kupić cały przód z oryginalnymi pomarańczowymi JDM'owymi kierunkowskazami  

http://allegro.pl/zderzak-nissan-p10-pr ... 53476.html

http://allegro.pl/zderzak-nissan-p10-pr ... 53476.html
kolego GHOSTRIDER, mógłbyś powiedzieć od jakiego użytkownika na allegro kopiłeś ta folie, bo folia foli nie równa a chciałbym miec taki efekt jak Ty bo bardzo mi sie to podoba 
A co do zdjęć to wstawię jutro albo w poniedziałek bo czekam na jeszcze jedna przesyłkę z allegro i wstawię zdjęcia jak wszystko dojdzie czyli mam nadzieje ze poniedziałek. Wybaczcie

[ Dodano: 2012-04-16, 15:23 ]
Zdjecie robione kalkulatorem ale jest
Na białej stali

A co do zdjęć to wstawię jutro albo w poniedziałek bo czekam na jeszcze jedna przesyłkę z allegro i wstawię zdjęcia jak wszystko dojdzie czyli mam nadzieje ze poniedziałek. Wybaczcie
[ Dodano: 2012-04-16, 15:23 ]
Zdjecie robione kalkulatorem ale jest
Na białej stali