, dalej czekam na poliuretany jak już będą biorę się ostro za ten zawias choć mnie to troszkę przeraża
  , dalej czekam na poliuretany jak już będą biorę się ostro za ten zawias choć mnie to troszkę przeraża 

I zrobiłem sobie mały prezent
 , drewniana kiera Personal 350mm myślę że powinna pasować do klimatu auta

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq

,.. nikt mnie już jednak nie namówi żeby nissan został na seryjnym prześwicie
 ,.. nikt mnie już jednak nie namówi żeby nissan został na seryjnym prześwicie   będzie regulacja wysokości także luzik ale dla mnie ma być nisko i szeroko
     będzie regulacja wysokości także luzik ale dla mnie ma być nisko i szeroko  ooo tak -->
 ooo tak --> 
 Limon trzeba musnąć zapłonem także jak ogarnę tylko bolączki zawieszeniowe śmigam do was
 Limon trzeba musnąć zapłonem także jak ogarnę tylko bolączki zawieszeniowe śmigam do was  A może ktoś ma niepotrzebne dystanse 5x114,3 chętnie odkupie
 A może ktoś ma niepotrzebne dystanse 5x114,3 chętnie odkupie 
 ,...  w następny tygodniu biorę się za czyszczenie skrupulatne białego oj  będzie co robić!! najgorzej przedstawia się sprawa z chromami niestety  czas zrobił swoje ale będzie korekta maszynowa
,...  w następny tygodniu biorę się za czyszczenie skrupulatne białego oj  będzie co robić!! najgorzej przedstawia się sprawa z chromami niestety  czas zrobił swoje ale będzie korekta maszynowa  może przeżyją jeszcze drugą młodość ,.. i pytanie za milion denarów czym zlikwidować rysy z zewnątrz na tylnej szybie
  może przeżyją jeszcze drugą młodość ,.. i pytanie za milion denarów czym zlikwidować rysy z zewnątrz na tylnej szybie  ? chęci już są
? chęci już są 
 ,   mały update ,..
 ,   mały update ,..  i szeroko ,... poza tym wnętrze przejdzie mało metamorfozę a to za sprawa braku tylnej kanapy i nowych foteli kubełkowych i również minimalne  zmiany koloru wnętrza  przydała by się rozporka na przód chętnie odkupie
 i szeroko ,... poza tym wnętrze przejdzie mało metamorfozę a to za sprawa braku tylnej kanapy i nowych foteli kubełkowych i również minimalne  zmiany koloru wnętrza  przydała by się rozporka na przód chętnie odkupie   
   ?  i tył a najlepiej  jakiś  roll bar gdyż zapowiada się betonowy zawias
?  i tył a najlepiej  jakiś  roll bar gdyż zapowiada się betonowy zawias