[ Primera] P11.144 Kazek - SR20VE/211KM/234Nm by BOCA MOTORS
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
- fragniechaaa
- stały bywalec
- Modzelitto
- fanatyk nissana
Fajnie że 180Nm jest od 2tyś ,elastyczność jak w dieslu
Pewnie pozostał lekki niedosyt iż nie pękło 200KM ?
Pzdr

Pewnie pozostał lekki niedosyt iż nie pękło 200KM ?
Pzdr
Ostatnio zmieniony 2012-04-02, 18:32 przez Tony, łącznie zmieniany 1 raz.
Prędkość nigdy Cię nie zabije... Jedynie nagłe zatrzymanie...
Daj spokój lordkain, jego wypowiedzi nikt nie rozumie mimo tego, że wszystko jest opisane wyżej i już nie raz poruszane na forum. Wykresik fajny, porównywalny z moim
Ja w sobotę jadę na testy, małe poprawki i jak trzeba będzie to strojenie
Widziałem Twoje autko w czwartek, ale się specjalnie nie przyglądałem i nie patrzyłem pod maskę, bo czasu było mało

Widziałem Twoje autko w czwartek, ale się specjalnie nie przyglądałem i nie patrzyłem pod maskę, bo czasu było mało

Dobrze że ciebie wszyscy rozumieją.nossbuk pisze:Daj spokój lordkain, jego wypowiedzi nikt nie rozumie mimo tego, że wszystko jest opisane wyżej i już nie raz poruszane na forum. Wykresik fajny, porównywalny z moimJa w sobotę jadę na testy, małe poprawki i jak trzeba będzie to strojenie
![]()
Po to forum żeby pytać.
Octavia 3RS 2.0TSI 250km
BMW F30 316i 136 mods 210/320
200KM a może 200-205KM było by osiągalne ale z przeniesionym limiterem. 215Nm to i tak już dobry wynik jak na poczynione modyfikacje. Zdrowe VE siedzi. A, że moment spada powyżej 5500 to już taka charakterystyka tego silnika i poczynionych modyfikacji. Ważne, że spada liniowo i w miarę płasko co daje jeszcze podrosnąć mocy.
Tyle było do ugrania na hamowni

Tyle było do ugrania na hamowni

BOCA MOTORS Serwis i Modyfikacje Samochodów Osobowych i Terenowych. Naprawy szybkie i bardziej zaawansowane, Tuning, Off Road.
512 995 765 fb Bocamotors Zapraszam!
Dzieki za wyjaśnienie czyli przesuniętą odcinką w tym momencie się już i tak dużo więcej nie ugra tylko jedynie fun z tego, że można wyżej zakrecic, bo Nm już i tak idzie w dół.
Zmienna faza ustawiona na 4200?? Nie ma problemu przy takiej niskiej odcince z wypadaniem z "zmiennej fazy" przy jakich obrotach trzeba biegi minimalnie wbijać żeby się trzymać w "ciągu". Chodź chyba poniżej tych obrotów dzięki dość sporemu Nm też chyba idzie do przodu dość żwawo.
Zmienna faza ustawiona na 4200?? Nie ma problemu przy takiej niskiej odcince z wypadaniem z "zmiennej fazy" przy jakich obrotach trzeba biegi minimalnie wbijać żeby się trzymać w "ciągu". Chodź chyba poniżej tych obrotów dzięki dość sporemu Nm też chyba idzie do przodu dość żwawo.
Octavia 3RS 2.0TSI 250km
Na każdym biegu ciągniesz do odciny i jest dobrze. Żadna faza nie wypada, na pełnym ogniu jesteś ciągle na ostrych krzywkach. Auto zbiera się bardzo przyjemnie.
BOCA MOTORS Serwis i Modyfikacje Samochodów Osobowych i Terenowych. Naprawy szybkie i bardziej zaawansowane, Tuning, Off Road.
Wypowiem się po odbiorze. Póki co trudno mi powiedzieć coś więcej. Pojeździmy - zobaczymy. 

Ostatnio zmieniony 2012-04-02, 21:47 przez lordkain, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja się nie boje ja to wiembombel pisze:lordkain nie poznasz auta
Boje sie tylko jednego. Za miesiac przestanie Ci wystarczac

Naprawdę zdrowa primka ze zdrowym serduchem

~~->Usługi Transportowe<-~~
Wysyłka paczek już od 20.00zł na terenie całego kraju
Zagadaj do mnie na PW bądź pod numer telefonu 0-666-039-376:) pozdrawiam!!
Tico turbo soooooon
Wysyłka paczek już od 20.00zł na terenie całego kraju

Tico turbo soooooon

Bardzo fajnie wyszedł ten wykres. Gratuluje auta. Ciekawe jakie wyniki na 1/4 będzie robił, ale z tym Nm może być ciekawie.
Ostatnio zmieniony 2012-05-24, 16:15 przez MichałB86, łącznie zmieniany 1 raz.