z tego co się orientuję to większość ludzi ma tam różne dodatkowe elektryczne "cuda" pochowane
Bajery i dodatki w naszych Sunny / 100NX...
Moderatorzy: bombel, mimier, scubzik
oj ciepło było na słonkuMlodyLDZ pisze:wąski, też u siebie miałem montować, jednak trochę inaczej.Ciepło na zewnątrz.
I powiedz mi jakie wymiary ma wyświetlacz jak znajdziesz czas.
spox, zmierzę i podam
[ Dodano: 2012-03-05, 16:09 ]
MlodyLDZ, 135 mm x 35 mm x 20 mm (szer., wys., gł.) - wymiary całego urządzenia.
sam wyświetlacz nieco mniejszy (jak widać na zdjęciu)
apropos termometru to ja osobiście celowałbym w coś takiego :
http://allegro.pl/zegarek-termometr-wys ... 34377.html
nie ufam "turbowybajerzonymallegrowymzabawkom" .. ale jestem Ciekaw jak się będzie spisywać u Wąsia
a ja też się pochwalę "bajerkiem"
na zdjęciu jeszcze nie poskładane wsio do kupy
http://allegro.pl/zegarek-termometr-wys ... 34377.html
nie ufam "turbowybajerzonymallegrowymzabawkom" .. ale jestem Ciekaw jak się będzie spisywać u Wąsia
a ja też się pochwalę "bajerkiem"
na zdjęciu jeszcze nie poskładane wsio do kupy
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
aj, i ja nie bardzoscubzik pisze:nie ufam "turbowybajerzonymallegrowymzabawkom"
jeśli chodzi o ten egzemplarz, to na szczęście (póki co) jest OK.
termometr lubi świrować, ale to chyba kwestia tego, aby czujkę dobrze umiejscowić.
woltomierz OK, zegarek zbędny, bo już w aucie jeden jest
gdzie to zamontujeszscubzik pisze:a ja też się pochwalę "bajerkiem"
tzn .. chodziło mi o zegarki ciśnienia i temp. olejuwąski pisze:gdzie to zamontujesz
- komorokoro
- fanatyk nissana
- Kontakt:
A jako że nabyłem Sunny'ego od kolegi Przemka to teraz ten bajerek jeżdzi u mnie.Kejk pisze:- komputerek pokładowy pokazujący: spalanie chwilowe, średnie, dzienne, prędkość chwilową, prędkość max, temperaturę z dwóch czujników, ile spaliło paliwa od tankowania, ile zostało w baku, kiedy wymiana oleju, przypomina o włączeniu i wyłączeniu świateł, mierzy przyspieszenie na 1/4 mili (zamontowany w schowku z klapką)
I ogólnie na desce jest raczej jasno
Muszę zaatakować zegary w GTI bo przy tych wyglądają jak oświetlone świeczką

Pod przełącznikiem koło popielniczki jest podpięty 3 wtyki zapalniczki. A co do tych dwóch to na razie nie mam nic ale zamierzam podłączyć podświetlenie podwozia i środka. W tym ze jeden będzie odpowiadał za podświetlenie ciągłe a drugi by migało podświetlenie w rytm muzyki.
I myślę o zamontowaniu tak pomalowanego licznika (zdjęcie robione mojego starego licznika pomalowanego na próbę):

I myślę o zamontowaniu tak pomalowanego licznika (zdjęcie robione mojego starego licznika pomalowanego na próbę):

apropos zegarów i bajerów
zapomniałem wcześniej się pochwalić .. oto typowy bajer .. czyli "absolutnienicniewskazującabezcelowa" kontrolka - tzw. happy indicator
[ Dodano: 2012-08-14, 09:52 ]
no i ostatnio wleciał "Czechu"

zapomniałem wcześniej się pochwalić .. oto typowy bajer .. czyli "absolutnienicniewskazującabezcelowa" kontrolka - tzw. happy indicator
[ Dodano: 2012-08-14, 09:52 ]
no i ostatnio wleciał "Czechu"