Co dziś zrobiłeś w swoim autku ;)
Podoba mi się 
 Ładnie to wygląda. Kaski trochę poszło, ale się opłaciło. Hebel na pewno się poprawi  
 To na co czekasz? Zakładaj temat.
P.S. Rysiu mordo
 Ładnie to wygląda, wcześniej mi się zdjęcie nie pojawiało. Czekam i tak na finał  
 Trzeba by taki UP u siebie zmodzić. Nadaje atrakcyjności i hamuje lepiej 

P.S. Rysiu mordo
Prawy wahacz górny skrzypi...trza wymienić zaraz hehe
Niestety będziesz musiał z tym finałem poczekać do wiosny gdyż muszę 17" założyć coby nie obcierało ramię o zacisk w stosunku do obecnych,dlatego nie zakładam.
P.S jak to moja znajoma powiada...finał to ma być w buzi
 ale to tak dla żartu rzucam  

I wsio pasuje (po niewielkich poprawkach) co mnie bardzo cieszy.nossbuk pisze: P.S. Rysiu mordoŁadnie to wygląda, wcześniej mi się zdjęcie nie pojawiało. Czekam i tak na finał
Trzeba by taki UP u siebie zmodzić. Nadaje atrakcyjności i hamuje lepiej
Niestety będziesz musiał z tym finałem poczekać do wiosny gdyż muszę 17" założyć coby nie obcierało ramię o zacisk w stosunku do obecnych,dlatego nie zakładam.
P.S jak to moja znajoma powiada...finał to ma być w buzi
- radziejwwl
 - fanatyk nissana

- homik123456
 - fanatyk nissana

Ja nie dzis ale wczoraj a pisze teraz bo dopiero dzis wrocilem wieczorem.
Wymienilem pompe paliwa na nowa poniewaz stara sie zawieszala i ledwo dojechalem w gory a pozniej juz ostatni kilometr na linie pod gore na zgaszonym silniku za 4x4, a tez sie slizgal na zimowkach bo miejscami lod wystawal.
A wracajac do sprawy to robila mnie za idiote ta pompa bo jak wyciagnalem to dzialalal a jak wsadzilem z powrotem to znow nie.
Ale nowa pompa wpadla i droga do domu spokojna i bez problemow.

Wymienilem pompe paliwa na nowa poniewaz stara sie zawieszala i ledwo dojechalem w gory a pozniej juz ostatni kilometr na linie pod gore na zgaszonym silniku za 4x4, a tez sie slizgal na zimowkach bo miejscami lod wystawal.
A wracajac do sprawy to robila mnie za idiote ta pompa bo jak wyciagnalem to dzialalal a jak wsadzilem z powrotem to znow nie.
Ale nowa pompa wpadla i droga do domu spokojna i bez problemow.
- maniek_NKP
 - fanatyk nissana

Nie mam pojecia fura z niemcowni... Wiem wiem że docisk juz pewnie się konczy. Jak padnie znowu to bedzie trzeba sprzeglo zmienic.BaSsGrU pisze:nie chcę cię straszyć, dawno wymieniałeś sprzęgło ?SiwoL pisze:Wymieniłem linke sprzegła bo zrobiła "trach"
Octavia 3RS 2.0TSI 250km
BMW F30 316i 136 mods 210/320
						BMW F30 316i 136 mods 210/320
Dziś wozidło jedzie do doktora.. na dłuższą rekonwalescencję 
 ..

Uważaj  blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
U mnie coś nap....la z przodu,jak wstanę to jadę na ścieżkę zdrowia co by sprawdzić co w zawiasie (choć jak na fabrycznego Eibacha i ponad 1,5 roku mojej jazdy to tylko łożyska w zwrotnicach były wymieniane,nic więcej  
 ...no i prawy przegub się raczej odzywać zaczął (strzela przy skręcaniu) ale to zbiegło się z wymianą górnego wahacza (prawego niedawno i mam zamiar na inny wymienić i zobaczyć czy się uspokoi..choć raczej obstawiam przegub - zewnętrzny oczywiście.
Tak poza tym kupiłem Philipsy BV i se leżą do wiosny,wjadą z odświeżonym 17" OZ F1 i heblami od S14
 a ładnie to wygląda  

Tak poza tym kupiłem Philipsy BV i se leżą do wiosny,wjadą z odświeżonym 17" OZ F1 i heblami od S14
wymiana uszczelki pod głową, zmiana gaźnika, wałków, mod wydechu, naprawa elementów zawieszenia, sprzęgło i jeszcze kilka "duperel"SiwoL pisze:A co to to sie stało?
- homik123456
 - fanatyk nissana

Dzisiaj dzień pełen pracy 
- Spasowałem maskę ze zderzakiem bo troche odstawała

- Dostałem paczkę z blendą Pfeby i ori trzecim stopem (w trakcie montażu
)
- wymieniłem osłonę przegubu na nową
Setka cąły czas na sprzedaż, trochę szkoda ale cóż

- Spasowałem maskę ze zderzakiem bo troche odstawała
- Dostałem paczkę z blendą Pfeby i ori trzecim stopem (w trakcie montażu
- wymieniłem osłonę przegubu na nową
Setka cąły czas na sprzedaż, trochę szkoda ale cóż
“Jezeli wszystko jest pod kontrola, jedziesz zbyt wolno"
						przygotowałem ramkę pod dodatkowe zegary i cb, założone przewody do czujników temperatury oleju i ciśnienia, ogólnie oczyszczona komora silnika, oczyszczona komora podszybia (wywalona tona syfu 
 .. jutro dalsza tyra