Wyścigi na 1/4 mili wózkamiJakie atrakcje i czy będą niespodzianki dla naszych milusińskich?

Aczkolwiek pamiętam że z zawodników grających prawie że tak samo długo trzymał się Lawina ale później wspomagał się dużą ilością napojów wyprodukowanych przez różne Browarybombel pisze:Był w zeszłym roku. Sałata wygrałascubzik pisze:bo alkochińczyk poległ w zeszłym roku
 dlatego zapewne tak długo się trzymał
 dlatego zapewne tak długo się trzymał 

Pewnie że lubimyP A T O L O G I A
Czyli to co lubimy
 byle by teraz chociaż trochę chłodne było. jak dojdzie do zawodów, bo wtedy no nie dało się tego pić za ciepłe ...
 byle by teraz chociaż trochę chłodne było. jak dojdzie do zawodów, bo wtedy no nie dało się tego pić za ciepłe ... 

Faktycznie trzeba spróbować tyłeczek Hubercika wrzucić spowrotem do wózia i wioooooooooMacGayver pisze:myślę że na tą okoliczność szybko spowrotem skoczy do środkaSerwises pisze:Wszystko fajnie tylko mój 7 letni syn już dawno wyrósł ze swojego wózkabombel pisze:Wyścigi na 1/4 mili wózkamiJakie atrakcje i czy będą niespodzianki dla naszych milusińskich?

Pawel18PL pisze:A czy jakiś meczyk w piłkę kopaną przewidujecie
W tym roku dla ułatwienia zagramy bez bramkarzasergiej pisze:jak zawsze pewnie warszafka vs reszta klubu
 i zapewne bez flagowego napastnika, ale to już niech napastnik się wypowie.
 i zapewne bez flagowego napastnika, ale to już niech napastnik się wypowie.
 flagowy napastnik masz na myśli oleja?
 flagowy napastnik masz na myśli oleja?
Pawel18PL pisze:Bez bramkarza i snajpera to może wynik tym razem będzie bardziej wyrównany

a napastnik dobry tylko w staniu na tzw sępa
 a napastnik dobry tylko w staniu na tzw sępa  wiec moze w tym roku to my w koncu pokazaemy pelnie swoich mozliwosci
 wiec moze w tym roku to my w koncu pokazaemy pelnie swoich mozliwosci  

Moje kolano nadal pamięta zeszłoroczne spotkanie z Szalonym...sergiej pisze:Szalony musi znokautowac reszte skladu warszawy i damy rade wygrac w tym roku

Szalony w sumie jak Gattuso dobry w odbiorze jest
 Szalony w sumie jak Gattuso dobry w odbiorze jest 
Ja też gram ja teżsergiej pisze:dobra bez takiej spiny koledzy ...bo doskonale wiecie ze gdyby nam sie chcialo tgroche szybciej biegac i lepiej ogolnie grac w pilke kopana to nie mielibyscie szans
bramkarz byl dobry bo mu na to pozwalalismy kopiac kazda pilke prosto w niego a napastnik dobry tylko w staniu na tzw sępa wiec moze w tym roku to my w koncu pokazaemy pelnie swoich mozliwosci
 brameczki  polecą
 brameczki  polecą 
Mam dokładnie tak samo, dzwoniłem w piątek i pani z którą gadałem kazała zadzwonić w poniedziałek- od wczoraj bezskutecznie...sebo pisze:Mam pytanko do was, dzwonię (na dwa numery) już od tygodnia do tego ośrodka i nikt nie odbiera.
Czy ktoś wie co się tam dzieje?