Tak obrazuje sie właśnie jednosc w tej grupie?

i odp.Kwietas pisze:Ale czy naprawde ciezko Wam pojechac w jedna strone autostrada, a w druga wioskami?Ma to dla Was znaczenie, ktora trasa pojedziecie najpierw?
Ryba pisze:WłaśnieNa przyszłość będzie wiadomo jaka trasa będzie najlepsza i najbardziej opłacalna
Ryba pisze:To można zrobić wracając drogą powrotnąMlodyLDZ pisze:ANKIETA:Jadąc trasą nr.2 można się zatrzymać np. przy zamku w Kórniku.
ainkaa pisze:jeszcze bardziej uwierzę, jak zobaczę jedną wielką grupę jadącą w jedną strone bokami a wracającą autostradą, w tej chwili to taaaakie sobie gdybanie jest
.
A Ty tu nie kituj bo sam sie nie wpisałeś na listeMacGayver pisze:Ktoś narobił bigosu i jak już większość się dostosowała to nagle cisza ehh. Takiego obrotu sprawy nikt nie przewidział że pójdą na kompromisSpoko, rano się zaloguje i dołączy
już mówiłem żebyście na mnie nie patrzyli bo ja mam zupełnie inną sytuację niż resztaA Ty tu nie kituj bo sam sie nie wpisałeś na liste
Strone wczesniej sie o to pytalem, ale nikt tego chyba nie widzial. Chyba tak bedzie najlepiej, bo i
wilk syty i owca cala, bedziecie mieli bezposrednie porownanie jak sie jedzie. Pytanie tylko, czy
wolicie dojechac tam szybciej ahtostrada, ale za to w niedziele wczesniej wyjechac, by dotrzec do
domu, czy pojechac na zlot na lajcie, przy okazji cos zwiedzajac, a w niedziele byscie mieli
dodatkowy czas na dotrzezwienie po wszelkich balangach i po prostu nie cackac sie z robotami na
drogach, korkami itd. i bez obawy jechac autostrada nawet te 130-140 km/h bez obawy o pamiatkowe zdjecie.
prosze panstwa ta sama trase jechałem 3 lata temu na zlot wtedy jeszcze nissanklub w dokladnie to samo miejsceRyba pisze:Zecik wiesz ile czasem potrafia trwac procesje na wioskach
jechali z nami,nawet trasę pomylił jak mu się chciało wybić raz przed grupękamil12 pisze:Neptune nigdy z nami nie jechałeś więc nie liczę osobiście na to....ale pozdrawiam
Ja też jestem tego samego zdania.W czwartek rano będzie pusto bo to święto,a w niedzielę to już będą powroty z długiego weekendu więc i wzmożony ruch na drogach.MacGayver pisze:już mówiłem żebyście na mnie nie patrzyli bo ja mam zupełnie inną sytuację niż resztaA Ty tu nie kituj bo sam sie nie wpisałeś na listeJa bym proponował na miejsce jechać bokami a powrotną autostradą. Później się okaże że pojedziemy autostradą w jedną i w drugą część też pojedzie autostradą - taki będzie finał