I jeszcze chciałbym się dowiedziec czy napinacz łańcucha jest hydrauliczny,(kod silnika to P10 jak coś)
[100NX] Tylne Kielichy
Moderatorzy: bombel, mimier, scubzik
[100NX] Tylne Kielichy
Witam mam taki problem,prawdopodobnie po zimie będę musiał wymienić tylne kielichy w swojej 100 i moje pytanie brzmi czy kielichy od primiery będą pasować??:) a jeżeli nie to od jakiego innego modelu mogły być dobre:)
I jeszcze chciałbym się dowiedziec czy napinacz łańcucha jest hydrauliczny,(kod silnika to P10 jak coś)
Ostatnio zmieniony 2012-01-25, 00:01 przez Xander, łącznie zmieniany 1 raz.
Xander, bierz tylko od B13 lub N14 - to samo zawieszenie
Napinacz dolny jest bodaj hydrauliczny .. górny jest chyba "zwyklak" coś mi się tak kojarzy jak wymieniałem ..
Napinacz dolny jest bodaj hydrauliczny .. górny jest chyba "zwyklak" coś mi się tak kojarzy jak wymieniałem ..
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
B13 - 100NX
N14 - Sunny
mają tą samą podłogę .. różnią się "górą"
N14 - Sunny
mają tą samą podłogę .. różnią się "górą"
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
z tego co pamiętam jak zmieniałem rozrząd to na sucho oba zachowują się podobnie aczkolwiek górny napinacz ma kanalik do "sterowania" hydraulicznego.scubzik pisze:Napinacz dolny jest bodaj hydrauliczny .. górny jest chyba "zwyklak" coś mi się tak kojarzy jak wymieniałem ..
Patrząc na stan techniczny oraz blacharski większości aut japońskich w naszym kraju powiem tylko jedno: Cholery nie powinny... A JEŻDŻĄ ! !