Grupa Czestochowska
nie mam obrotomierza więć trudno stwierdzić ale do odcinki nie doszedł ale do tej pory jeździłem wolno 90 na piątce to żadna prędkość dla tego samochodu byłem na żyznej na złomie ale już nie ma tej angielskiej primki z motoru tylko głowica została ten gość koło radomska mówił że może będzie miał ale trzeba by było jechać zobaczyć
-
- fanatyk nissana
Ja też dziękuję za spocika i za życzenia świateczno-noworoczne Fajnie, że Was wycałowałam
hehehe ... Do zobaczenia w 2012 

"O ludziach posiadających samochód nie powinno mówić się zmotoryzowani tylko skołowani."
Andrzej Majewski
"Tym, którzy mają samochody, wydaje się, ze już są w niebie. O naiwni, nie wiedzą, że muszą się jeszcze zabić."
Mieczysław M. Szargan
Andrzej Majewski
"Tym, którzy mają samochody, wydaje się, ze już są w niebie. O naiwni, nie wiedzą, że muszą się jeszcze zabić."
Mieczysław M. Szargan
Dzieki za mikolaja
czas opuscic mcdonalda i wracac !
Ps szalonego zostawiam Wam w Mc'u (żeby wszystkiego nie wyjadł

Ps szalonego zostawiam Wam w Mc'u (żeby wszystkiego nie wyjadł

Ostatnio zmieniony 2011-12-17, 12:16 przez GRZECHu, łącznie zmieniany 1 raz.
100nx - sprzedany
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu
--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu

--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"

-
- fanatyk nissana
Dzięki wszystkim za mile spędzony czas, był to bardzo pracowity spot
Była następna lekcja z poznawania Maximy, na której ukazały się kolejne różnice między wersja EU i US. Jak to mówią "nauka nie idzie w las" i ktoś dzięki nam będzie miał łatwiej. Podziękowania dla OKTANA, że wpuścił nas do swojego warsztatu( czteropak już się chłodzi )

Była następna lekcja z poznawania Maximy, na której ukazały się kolejne różnice między wersja EU i US. Jak to mówią "nauka nie idzie w las" i ktoś dzięki nam będzie miał łatwiej. Podziękowania dla OKTANA, że wpuścił nas do swojego warsztatu( czteropak już się chłodzi )

└(-.-)┘┌(-.-)┘┌(-.-)┐└(-.-)┐
-
- fanatyk nissana
właśnie właśnie!!! wielkie podziękowania dla Oktana! jeszcze do czteropaka flaszkę DHLem doślemy z Grzechem
albo na następnym spocie odbijemy procenty
myślę, że Oktan na to jak na lato
Podziękowania jeszcze wieksze dla naszego Maksiowego Guru, czyli dla Szalonego,
ukłony za zaangażowanie, wiedzę i ciężka pracę. 

Podziękowania jeszcze wieksze dla naszego Maksiowego Guru, czyli dla Szalonego,