Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Ale ładniutka i jakie wnętrze zadbane ktoś tym samochodem jeździł przed tobą? ile ma przebiegu?
Tylko ten koreczek od gazu nie lepiej pod klapką od wlewu?
Jedna z ładniejszych GT jakie ostatnio widziałem, felga mega pasuje do auta na jednym zdjęciu widać jeszcze jedną Primere... wiesz co dobre
Pozdro i bezawaryjności
Prędkość nigdy Cię nie zabije... Jedynie nagłe zatrzymanie...
ciapek pisze:Ale ładniutka i jakie wnętrze zadbane ktoś tym samochodem jeździł przed tobą? ile ma przebiegu?
Tylko ten koreczek od gazu nie lepiej pod klapką od wlewu?
Z tego co wiem oficjalnie jest to zabronione w Polsce. ale pod zderzakiem juz by bylo lepiej niz dziurawic, no ale jest i juz ładnie wyglada , ale 17" by sie widzialo
Poszperałem trochę i parę rzeczy mi się nie zgadza.
4 airbagi - ok brak spoilera - ja mam pomarańczowe kierunki z tyłu - ok emblematy na przednich błotnikach - ja nie mam dwukolorowa kierownica - ok gałka zmiany biegów pod kolor kierownicy - ok podłokietnik tylniej kanapy - ok podstawka na napoje w podłokietniku - nie mam
Zawsze poprzedni wlasciciel mogl dolozyc spojler i wywalic znaczki, chyba, ze byl jakis dzwonek lub chociaz stluczka, bardziej zastanawiajacy jest brak tego uchwytu na napoje...
patryk, masz stronki gdzie mozesz sprawdzic. A tak poza tym to w tym temacie co napisal ci Rysiu to nawet nie napisales zeby ktos ci wypisal wyposazenie na podstawie VIN.
Wiec zacznij od tego zeby tam napisac a nie marudzic od razu ze nikt nie pisze.
Ja mam top sporta i mam 3 swiatlo stopu za tylnia szyba a twoj widze ze nie ma, pozatym to myslalem ze tops sporty wychodzily tylko czarne i czerwone a moze to byly sport line ... Ale zeby nie bylo piekna nie wytarta kierownica tez chcialbym miec skore w takim stanie.
Na tej stronce pojawia się, że 'Nieznany kod VIN.' Za to widzę że ten temat, którego podałeś link przyda się
DiLGT pisze:Ja mam top sporta i mam 3 swiatlo stopu za tylnia szyba a twoj widze ze nie ma, pozatym to myslalem ze tops sporty wychodzily tylko czarne i czerwone a moze to byly sport line ...
Ja mam 3 światło stopu w spoilerze. Czarne i czerwone to właśnie SportLine.