DOLNOŚLĄSKA Grupa NissanZone
Dejneks moją opcje znasz, ja jestem chętny do spotów. Himerka czyli masz takie autko jak ja tylko w innym kolorze. Fajnie:-) Fajnie by było jak byś dała radę się urwać z pracy i przyjechała do Nas (jeśli wszystko wypali).
Był Wartburg 1.3 '91 58KM
Była P10 GA16DS '93 90KM
Była P11.144 QG18DE '00 114KM
Jest N16 QG18DE '03 116KM >H&R P/T-35mm
Była P10 GA16DS '93 90KM
Była P11.144 QG18DE '00 114KM
Jest N16 QG18DE '03 116KM >H&R P/T-35mm
No kochani nasz wojak dejneks dzisiaj wywiercił mi w brzuchu z rana spota weekendowego. Nie mam nic przeciwko. Byle by Niedziela. Sobota odpada.
himerka witaj wśród nissanowców. Jak chcesz się pochwalić primerą przyjeżdżaj na spoty a jak nie to w weekendy niekiedy bywam w Mordorze (czyt. Wałbrzychu) to można zrobić carwash spota na dwa auta.
himerka witaj wśród nissanowców. Jak chcesz się pochwalić primerą przyjeżdżaj na spoty a jak nie to w weekendy niekiedy bywam w Mordorze (czyt. Wałbrzychu) to można zrobić carwash spota na dwa auta.
Primera P11 GT do kupienia w dobrych pieniądzach. Info na PW
Himerka witam Cię i ja na Forum, cieszy mnie że dołącza do nas kobieta, może uda Ci się w jakiś weekend wyrwać, wszyscy pracujemy niektórzy też w weekendy, ale udaje nam się czasem spotkać.Zapraszam Cię serdecznie
Jeśli chodzi o spot, to ja głosuję za niedzielą Może jeśli pogoda dopisze to tym razem przy Mickiewicza się spotkamy?
KKK Ty żyjesz!!!! Jak zawsze małomówny, ale może wybierzesz się w niedzielę do Wrocławia?
Jeśli chodzi o spot, to ja głosuję za niedzielą Może jeśli pogoda dopisze to tym razem przy Mickiewicza się spotkamy?
KKK Ty żyjesz!!!! Jak zawsze małomówny, ale może wybierzesz się w niedzielę do Wrocławia?
Nadworny fotograf dziękuje za spotkanie i odsyła do galerii zdjęć :
https://picasaweb.google.com/1074705952 ... ot27112011
pozdrawiam dejneks
https://picasaweb.google.com/1074705952 ... ot27112011
pozdrawiam dejneks
I ja moderator dziękuję za bardzo przyjemne spotkanie..sielsko było i ciepło i tak domowo, bardzo urokliwe miejsce Risto zaproponował, na pewno tam wrócimy, może już 18-tego ?
Bo wymyśliliśmy wszyscy wspólnie, że w tym roku spotkamy się na "opłatku" właśnie 18-tego, jeszcze miejsce trzeba wybrać, ale data jest pewna więc rezerwujcie terminy
Bo wymyśliliśmy wszyscy wspólnie, że w tym roku spotkamy się na "opłatku" właśnie 18-tego, jeszcze miejsce trzeba wybrać, ale data jest pewna więc rezerwujcie terminy
-
- nowy na forum
- maniek_NKP
- fanatyk nissana
Przydatna informacja
http://www.smwroclaw.pl/pdf/Harmonogram5-12,12,2011.pdf
Sam jestem świeżo po "wizycie u fotografa"
http://www.smwroclaw.pl/pdf/Harmonogram5-12,12,2011.pdf
Sam jestem świeżo po "wizycie u fotografa"
- maniek_NKP
- fanatyk nissana
misiek82, to ogólnodostępne informacje zamieszczane na stronach SM. Są to działania przede wszystkim prewencyjne, a dopiero potem mają na celu karanie i dlatego SM zamieszcza takie informacje.
Na mnie podziałało, np. po Kochanowskiego na mostach Jagiellońskich jechałem baaaardzo spokojnie (ograniczenie do 30km/h, a wiadomo jak tam się leci
Na mnie podziałało, np. po Kochanowskiego na mostach Jagiellońskich jechałem baaaardzo spokojnie (ograniczenie do 30km/h, a wiadomo jak tam się leci
ja znalazłem jeszcze coś takiego i uwaga na te auta:
- Fiat Doblo, nr rej. DW 0651V (SM Wrocław)
- Citroen C15 D, nr rej. DW 11715 (SM Wrocław)
- Fiat Scudo, nr rej. DW 559EG (SM Wrocław)
- biała Skoda Felicia, nr rej. DW 72970
Te auta towarzyszą fotoradarom. Be aware...
- Fiat Doblo, nr rej. DW 0651V (SM Wrocław)
- Citroen C15 D, nr rej. DW 11715 (SM Wrocław)
- Fiat Scudo, nr rej. DW 559EG (SM Wrocław)
- biała Skoda Felicia, nr rej. DW 72970
Te auta towarzyszą fotoradarom. Be aware...
Primera P11 GT do kupienia w dobrych pieniądzach. Info na PW
- maniek_NKP
- fanatyk nissana
-
- nowy na forum
- radziejwwl
- fanatyk nissana
Witam , sluchajcie. Nie znacie kogos kto sie kreci miedzy Wrocławiem a Warszawa ? potrzebuje przywiezc błotnik , z dokładnie Lubiatowa? do okolic Warszawy ? Raczej boje sie takie rzeczy przesylac , ale jesli bede musial Moze ktos wie jak mi pomoc ?:) Pozdro
viewtopic.php?p=258066#258066 - Moja turbawka
"Zima, las, pada śnieg. Po lesie chodzi poddenerwowany niedzwiedz. To złamie choinkę, to kopnie w drzewo, to pogoni wilka - ogólnie - mocno wkurwiony! Chodzi i gada - "po jakiego grzyba ja piłem tę kawę we wrześniu...."
Hello nasza grupa chyba kawy nie piła bo wszyscy zapadli w sen zimowy
Co z naszym opłatkiem forumowym w niedziele spotkamy się, jest ktoś chętny??
Hello nasza grupa chyba kawy nie piła bo wszyscy zapadli w sen zimowy
Co z naszym opłatkiem forumowym w niedziele spotkamy się, jest ktoś chętny??
Witaj Przemek, jasne że możesz, serdecznie zapraszamy, co do szczegółów to jutro uzupełnię wszystkie daneprzemek n15 pisze:Witam serdecznie dolnośląskich miłośników nissana Z racji, że jestem nowym użytkownikiem forum, chciałbym zapytać czy mógłbym podjechać na spota 18.12 ?
Robimy, robimy kurde nie wyrabiam się z czasem, myślałam-miałam nadzieję, że ktoś mnie wyręczy w załatwieniu miejscówki bo ustalaliśmy na ostatnim spocie, że będzie to Pub "Cztery Pory Roku", jutro tam zadzwonię i dowiem się jak wyglądają z miejscami w niedzielę, godzina 17-ta pasuje zainteresowanym?Risto pisze:Gonia , czy robimy a przede wszystkim gdzie ten opłatek? Jest kilka chętnych osób więc trzeba zaproponowac lokal,albo tam gdzie ostatnio albo tradycyjnie Pizzeria na Drukarskiej.
-
- nowy na forum