rok prod: 1999 pierwsza rej 7.07.00
przebieg: 197tys.
stan: igła
modyfikacje: HID, reszta seryjna
Primerkę zakupiłem od kolegi hex,a w lipcu br. z uderzonym tyłem. Jestem 3cim właścicielem i jak do tej pory od pierwszej wizyty u blacharza przemierzyłem bezawaryjnie ok. 4tys km. Jedyny problem jaki się przytrafił to kolejne uderzenie w tył (4 września) przez bardzo nieuważnego kierowcę przez co dorobiłem się nowej tylnej klapy, zderzaka, lampy oraz rabatu jako "stały klient" w miejscowym zakładzie blacharskim
 . Poza ww. przygodami jak do tej pory jest wszystko w jak najlepszym porządeczku. Reszta - na zdjęciach
 . Poza ww. przygodami jak do tej pory jest wszystko w jak najlepszym porządeczku. Reszta - na zdjęciach  
 7 września:

wczoraj odebrana od blacharza:

zapraszam jutro na spot
  zapraszam jutro na spot 

![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif) 

U mnie robota była zrobiona w miarę profesjonalnie bo 2gi strzał odbił się na podłużnicy i żadnego wrażenia złamanego samochodu nie miałem i w żaden sposób nie naruszył osiowości kół. Ilość szpachli przy tych dwóch naprawach??Jakbyś dobrze policzył to zmieściła by Ci się ta szpachla na łyżeczce od herbaty
 U mnie robota była zrobiona w miarę profesjonalnie bo 2gi strzał odbił się na podłużnicy i żadnego wrażenia złamanego samochodu nie miałem i w żaden sposób nie naruszył osiowości kół. Ilość szpachli przy tych dwóch naprawach??Jakbyś dobrze policzył to zmieściła by Ci się ta szpachla na łyżeczce od herbaty 

po boku tunelu ale na TTI jest miejsce pod radiem
 po boku tunelu ale na TTI jest miejsce pod radiem