Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Ok, kto jest za spotem za 2 tygodnie? 31 stycznia
jes wspominal ze moglby wpasc maluchem, moze sie poslizgamy wkoncu jak bedzie snieg, co wy na to?
lista ludzi ktorzy mogliby w niedziele 31.01 byc na spocie, wieczorem:
1.Ponczak
Bordowe E36 Coupe - daily driver Jeszcze bardziej bordowa Sierra - funcar
jest ku*wa nisko ... coś mi się wydaje, że grupa zaczyna zanikać zamiast się rozwijać ... jest nisko.
no trudno, zobaczymy co sie stanie.
btw- pomysl z malaczem jest brilliant!
Bordowe E36 Coupe - daily driver Jeszcze bardziej bordowa Sierra - funcar
Ponczak, nie panikuj. Do 31 może się jeszcze wiele zmienić. Nie przerażaj się, bo niektórzy mogą po prostu nie wiedzieć co będą robić 31. Wszystko wyjdzie z czasem...
blabla nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać...
Ponczak pisze:jest ku*wa nisko ... coś mi się wydaje, że grupa zaczyna zanikać zamiast się rozwijać ... jest nisko.
no trudno, zobaczymy co sie stanie.
btw- pomysl z malaczem jest brilliant!
noo.własnie.nie panikuj.grupa jest.a co do rozwoju to póki nie będzie naklejek i ulotek to marne szanse na rozwój. no chyba ze miedzy sobą sie rozwiniemy
co do nieobecnosci na spotach:nie wszyscy zawsze mają czas.pojezdzij do Katowic to zobaczysz ilu ich czasem jest.i też mają spoty raz w miesiącu.osobistycznie mam teraz urwanie głowy i myśle że dopiero w 3 niedziele lutego bede na spocie.
Ta zima nas wykończy
Dziś w nocy ma byc spory mróz - kto garażuje pod chmurką niech wyciąga aku.
Macie wątpliwości - zobaczcie sami http://new.meteo.pl/
Spot się nie odbył - chyba
Ja sam nie widzę sensu jechać 50km, żeby spotkać sie z jedną osobą.
Tak, czy inaczej mam nadzieję, że tym razem, tj. w trzecią niedzielę (21 luty) będzie nas więcej, bez wzgledu na pogodę i inne tam...
jes pisze:
...nie widzę sensu jechać 50km, żeby spotkać sie z jedną osobą.
Tak, czy inaczej mam nadzieję, że tym razem, tj. w trzecią niedzielę (21 luty) będzie nas więcej, bez wzgledu na pogodę i inne tam...
Myślę, że i ja z Alibem damy rade się pojawić, ale to jeszcze wszystko wyjdzie "w praniu"
jes pisze:
Myślę, że i ja z Alibem damy rade się pojawić, ale to jeszcze wszystko wyjdzie "w praniu"
Powinno się udać tym razem i mam nadzieję, że już z nowiutkim SSAC'iem wprost od wuja Sama pod maską przybędę, bo na dniach na dopłynąć
jes pisze:
Powinno się udać tym razem i mam nadzieję, że już z nowiutkim SSAC'iem wprost od wuja Sama pod maską przybędę, bo na dniach na dopłynąć
O ile dojdziemy z SSAC'iem do porozumienia...