Grupa Czestochowska
- Dreams
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Z tego co wiem to w czewie nie ma hamowni...tak bede jechal nie dlugo na hamownie ale do lodzi jak zrobie dolot caly wydech jak chcesz to mozesz sie zabrac zemna ale jeszcze nicmody19933 pisze:a nie jedziesz czasem w najblizszej przyszłosci na hamownie?jest cos u nas w czewie?

- Dreams
- fanatyk nissana
- Kontakt:
a no cos moduje ja powoli;pgierko78 pisze:dreamsie nie miałem czasu na tygodniu zobaczymy co z tymi koszulkami a co tam mcgywer coś wspominał o twojej ? hihi
[ Dodano: 2011-10-08, 23:34 ]
a co zmieniasz bryke?:pmody19933 pisze:dreams zobaczy sie bo u mnie troche plany sie zmieniły co do auta ,zaczynam zbierac kase
- Dreams
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Panowie mam problem bo w piatek ide na 18-stke i nie wyrwe sie:( czy moze uda sie na tan czwartek przesunac?:D było by super ale nie wiem czy wszystkim to bedzie odpowiadało:( ja zmodowałem troche prime moze ma ze 140 km
załozylem:
1.Filtr Powietrza Fujita
2.Koło zamachowe własnej roboty wazy okolo 7 kg (wyfrezowane)
3.Nowe kable zaplonowe
4.nowe sprzegło
5.regulowane koło na wałku rozrzadu
To na razie tyle
teraz bede ogarniał cały wydech z maximy i mysle nad kompresorem w pozniejszym czasie ale to stoi pod znakiem zapytania jeszcze
to jak na ten czwartek da rade przesunac?:):D

1.Filtr Powietrza Fujita
2.Koło zamachowe własnej roboty wazy okolo 7 kg (wyfrezowane)

3.Nowe kable zaplonowe
4.nowe sprzegło
5.regulowane koło na wałku rozrzadu
To na razie tyle

teraz bede ogarniał cały wydech z maximy i mysle nad kompresorem w pozniejszym czasie ale to stoi pod znakiem zapytania jeszcze