Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Mogę sprzedać z mojej Micry fele które kupiłem od Miśka
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
Wieshaq pisze:Mogę sprzedać z mojej Micry fele które kupiłem od Miśka
Dziękuję ale już nabyłem te brzydkie felgi ... Kupiłem 4 ładne sztuki z dekielkami oraz 2 opony zimowe za 350 zeta. Kupiłem je w Jankach u człowieka który ma części do GTI oraz GTiR 'a. Bardzo sympatyczny chłopak no i elastyczny w negocjacjach
Oczywiście teraz 4 szt kół zimowych 13 są do sprzedania
Szymeq pisze:
Oczywiście teraz 4 szt kół zimowych 13 są do sprzedania
W takim wypadku mogę się zamienić 4 felgi 13 bez opon na 4 z oponami
Na poważnie jakie masz te oponki zimowe
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Felgi 14" się robią w kolor .. znaczy popołudniami przy browarku Niestety nie mam tyle zapału aby je całe wyszykować więc tylko front będzie robiony. Czyszczenie, małe szpachlowanko. Dzisiaj podkład i może malowanie bazą ....
Wczoraj wrzuciłem z powrotem silencer ( po lekkich modach ) do końcowego i jest lala ... prawie cicho .. odczucia z jazdy bez zmian .
Hahkuh pisze:wszystko zależy od tego ile pękło browarów podczas zabiegu
Dlatego nauczony doświadczeniem z innych działalności garażowych żadnej puszki czy butelki ( prócz materiałów potrzebnych do malowania) podczas malowania nie było ...
oj tam szymeq jak konserwowalismy podloge z kolega kazkiem z forum u mnie w garazu to tak pieknie wyszlo ze w zyciu takiej roboty nie widzialem a pare razy pssstttt zrobilismy
Jak tam prace z dolotem W PN Adams będzie u mnie więc przywiezie Ci do Wawki kolano, o którym rozmawialiśmy. Czy przy tym kolanie potrzebujesz jakieś krućce
Zimno się powoli robi i moce będą większe wychodziły ale trakcji będzie coraz mniej
Ps. ogarniaj rurki i sprawdzaj ile dmucha może się okaże że nagle do 1 bara dochodzi czego CI życzę
Miałem okazje usiąść za kółkiem Małej Czarnej i muszę powiedzieć ze ładnie to zapie%$@#A
Gratuluje projektu
PS Szymeq, pamiętaj o gumie od gaci do gajgi biegów
bonzo pisze:Miałem okazje usiąść za kółkiem Małej Czarnej i muszę powiedzieć ze ładnie to zapie%$@#A
Gratuluje projektu
Zapomniałem Ci wydłubać silencera więc góra nieco gorsza ale cieszę się, że tak uważasz.
Coobcio pisze:ogarniaj rurki i sprawdzaj ile dmucha może się okaże że nagle do 1 bara dochodzi czego CI życzę
Za dużo nie będzie dmuchała bo chyba kończy się jej żywot ... Plan jest ale jak zwykle bywa kasy brak .
Musze się w końcu jakoś wybrać do Ciebie na regulację bo na wolnych teraz za mocno go podlewa. Teraz się zastanawiam nad sondą czy ją montować? Skoro wtryskami reguluje ecumaster to jak ona będzie wpływała na regulację dawki paliwa ?
Szymeq pisze:Teraz się zastanawiam nad sondą czy ją montować? Skoro wtryskami reguluje ecumaster to jak ona będzie wpływała na regulację dawki paliwa ?
...nie będzie ucinać paliwa? Ja mam tak u siebie. Przez sondę nie daje się momentami podlać - dlatego ją wyrzucę i Ecumaster ogarnie temat
Wczoraj poganiałem się z jednym meśkiem ... zabawa przednia na 3-cim biegu mu odchodziłem ... ale finał jest taki, że mam szybę do klejenia ... zaraz na początku "zabawy" z pod meśka wyrzuciło kamulca i trach centralnie na środku mam prawie kółko pęknięte. . Trudno - jadę dziś zakleić.
słoma79 pisze:Będą jakieś fotki jak micrus prezentuje się na tych "festyniarskich" felgach, bo widziałem, że zimówki wleciały
No właśnie bo chciałbym pokazać żonie że nie tylko nasza K11 ma pomalowane "festyniarsko" fele
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive