cenę na PW poproszęSzymeq pisze:te magnaflow mam "pod ręką"

Szymeq a tak ap ropo. Czy po założeniu turbo układ wydechowy nie ucichł Ci
 Wrzuć jakieś nagranie jak to chodzi teraz z turbo.
 Wrzuć jakieś nagranie jak to chodzi teraz z turbo.Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon
 !
! ?
? !
!że co proszęSzymeq pisze:Na tą rurkę nałożyłem zmywaków kuchennych - metalowych okrągłych
 ? Wronek też o tym pisał ale za chiny ludowe nie wiedziałem o co kaman
? Wronek też o tym pisał ale za chiny ludowe nie wiedziałem o co kaman 
 ?
? !
! 
  butowanie do 4 tys i lekki pomruk hehe jak nic to się nadaje do Performance Garage
 butowanie do 4 tys i lekki pomruk hehe jak nic to się nadaje do Performance Garage   .
 . ?
? !
!To jest cos takiego http://allegro.pl/silencer-silincer-wkl ... 27713.htmltoio pisze:wrzuć w wolnej chwili jakieś zdjęcia,
testowałem kiedyś na wolnossaku i spadek był 1 konia oraz 2NM lub coś w ten deseń.toio pisze:Wydaje mi się że takie "zapchanie" wydechu nie wpłynie chyba negatywnie na pracę sinika. Mam rację

no paaaanie .. toż to stara metodatoio pisze:że co proszę ? Wronek też o tym pisał ale za chiny ludowe nie wiedziałem o co kaman
 (sam się o nie dowiedziałem niedawno). Potwierdzam że efekt jest bardzo odczuwalny.. dźwięk się "wygładza"... ale generalnie jest i tak takie dziwne "psyczenie"
 (sam się o nie dowiedziałem niedawno). Potwierdzam że efekt jest bardzo odczuwalny.. dźwięk się "wygładza"... ale generalnie jest i tak takie dziwne "psyczenie"  
  )
 )Szymeq ja wiem jak silencer wygląda, chodzi mi o Twój projekt "wyciszony"Szymeq pisze:To jest cos takiego http://allegro.pl/silence...1827027713.html

Bo druciak druciakowi nie równy hehescubzik pisze:ale generalnie jest i tak takie dziwne "psyczenie
 !
! . Niestety fotką nie dysponuję bo jest trochę zabawy aby go wyjąć a jeszcze więcej aby włożyć bo te druciaki są nieco większe niż otwór wydechy więc trzeba je popychać czymś cienkim
 . Niestety fotką nie dysponuję bo jest trochę zabawy aby go wyjąć a jeszcze więcej aby włożyć bo te druciaki są nieco większe niż otwór wydechy więc trzeba je popychać czymś cienkim  

!
!takie coś to mam na sprzedażBaSsGrU pisze:Teraz planuje wspawać w miejsce kata gdzie jest teraz rurka coś takiego http://allegro.pl/awg-tlu...1824678184.html
 . Nie wiem jak z tym modelem co pokazałeś, ale niektórzy twierdzą że w środku powinny być takie wypustki, które nadają większą prędkość spalinom (pisze tylko co słyszałem, ale nie znam się).
. Nie wiem jak z tym modelem co pokazałeś, ale niektórzy twierdzą że w środku powinny być takie wypustki, które nadają większą prędkość spalinom (pisze tylko co słyszałem, ale nie znam się). !
!Ja mam dokładnie taki środkowy - niestety nie wycisza zbytnio. A te z wypustkami to są strumienice ...toio pisze:Nie wiem jak z tym modelem co pokazałeś, ale niektórzy twierdzą że w środku powinny być takie wypustki, które nadają większą prędkość spalinom (pisze tylko co słyszałem, ale nie znam się).

czyli tak naprawdę g..noSzymeq pisze:to są strumienice

no ja na ulicy raczej się nie odważęSzymeq pisze:wyciągamy ciaciarajstwo i ryyyyyyczyyyymyyyy
 już z silencerem staram się nie zwracać uwagi .. ale czasem nie wychodzi .. zwłaszcza jak się wjedzie w ciasne uliczki między kamienice.. Tam dopiero sound basu dostaje
 już z silencerem staram się nie zwracać uwagi .. ale czasem nie wychodzi .. zwłaszcza jak się wjedzie w ciasne uliczki między kamienice.. Tam dopiero sound basu dostaje 
 Przelot jednak dawał niezłego kopa w niskim zakresie obrotów, takiego kopa, że w większości sytuacji nie musiałem redukować biegów. W tak małym silniku jest to bardzo, ale to bardzo odczuwalne na plus - mówię o przelocie.
 Przelot jednak dawał niezłego kopa w niskim zakresie obrotów, takiego kopa, że w większości sytuacji nie musiałem redukować biegów. W tak małym silniku jest to bardzo, ale to bardzo odczuwalne na plus - mówię o przelocie. !
!