Warmińsko-mazurska Strefa
misiek-ol,  Ty chyba zaliczasz więcej spontan spotów 3city niż Warmii i Mazur 

Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
						Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs

Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Hm.......z pupy jest ta godzina na spota, bo dzisiaj chce pojechać na Quady bądź park linowy i najbardziej pasuje 12.00-15:00 , powinniśmy spoty robić wieczorkiem  

BTW. ma ktoś namiar na wypożyczalnię quadów, aby było tanio i długie przeprawy

BTW. ma ktoś namiar na wypożyczalnię quadów, aby było tanio i długie przeprawy

Masz pękniętą lub zerwaną poduszkę skrzyni biegów w Almerze GTi, napisz a dowiesz się jak naprawić.
						ja jestem na urlopie, poza Olsztynem, ale będę dziś w Olsztynie tylko w godzinach wieczornych więc jak wytrzymacie tyle, to się zjawię Hondą nie Yamahą  .
. 
Co do marek to ja mam szczęście do tego. Mojego Nissana dużo osób nazywa Mazdą, Hondę Yamahą , chyba następne musi być Audi najlepiej w tdi to wszyscy poznają
, chyba następne musi być Audi najlepiej w tdi to wszyscy poznają 
Ehh... tak musiałem się wyżalić

.
. Co do marek to ja mam szczęście do tego. Mojego Nissana dużo osób nazywa Mazdą, Hondę Yamahą
Ehh... tak musiałem się wyżalić

"Mistrzów świata uprasza się o spokój"
						mushroom wg mnie fajnie było by spotkać się dzisiaj wieczorkiem, poza tym ciągle jest do rozstrzygnięcia mały drag race   więc może by wreszcie sprawdził co i jak
  więc może by wreszcie sprawdził co i jak  

[ Dodano: 2011-09-11, 13:38 ]
KTOŚ BYŁ NA 13.00 bo ja pojechałem ale było mega pusto, nawet dziwki nic nie robiły (były 2, jedna bardzo młoda - chyba brała lekcje od starzej
 bo ja pojechałem ale było mega pusto, nawet dziwki nic nie robiły (były 2, jedna bardzo młoda - chyba brała lekcje od starzej  )
 )

[ Dodano: 2011-09-11, 13:38 ]
KTOŚ BYŁ NA 13.00
 bo ja pojechałem ale było mega pusto, nawet dziwki nic nie robiły (były 2, jedna bardzo młoda - chyba brała lekcje od starzej
 bo ja pojechałem ale było mega pusto, nawet dziwki nic nie robiły (były 2, jedna bardzo młoda - chyba brała lekcje od starzej  )
 )Masz pękniętą lub zerwaną poduszkę skrzyni biegów w Almerze GTi, napisz a dowiesz się jak naprawić.
						No chyba nic jak się godziny nie ustali dzień wcześniej to tak wychodzi  Ja dopiero wróciłem do domu i się dowiedziałem o takich zamiarach wieczornych.W takim razie spot za tydzień o 13
 Ja dopiero wróciłem do domu i się dowiedziałem o takich zamiarach wieczornych.W takim razie spot za tydzień o 13  

[ Dodano: 2011-09-11, 19:59 ]
Ludziska help Ma ktoś z Was kogoś znajomego z Krakowa
 Ma ktoś z Was kogoś znajomego z Krakowa  Możliwe że będę potrzebował żeby ktoś obejrzał felgi dla mnie którą są w Krakowie i powiedział w jakim są faktycznie stanie itd.
 Możliwe że będę potrzebował żeby ktoś obejrzał felgi dla mnie którą są w Krakowie i powiedział w jakim są faktycznie stanie itd.

Ja dopiero wróciłem do domu i się dowiedziałem o takich zamiarach wieczornych.W takim razie spot za tydzień o 13

[ Dodano: 2011-09-11, 19:59 ]
Ludziska help
 Ma ktoś z Was kogoś znajomego z Krakowa
 Ma ktoś z Was kogoś znajomego z Krakowa  Możliwe że będę potrzebował żeby ktoś obejrzał felgi dla mnie którą są w Krakowie i powiedział w jakim są faktycznie stanie itd.
 Możliwe że będę potrzebował żeby ktoś obejrzał felgi dla mnie którą są w Krakowie i powiedział w jakim są faktycznie stanie itd.Sprawa już nie aktualna bo z takim et te felgi nie podejdąManiek-ol pisze:Poszukaj kogoś z klubu. Proponuję napisać do Drejka.

Wybiera się ktoś na prolog rajdu warmińskiego w piątek i na odcinki w sobotę
 Czołówka zawodników z kraju będzie jechać.Lista startowa http://www.rajdwarminski.pl/2011/files/ ... 092011.pdf a tu więcej informacji http://www.rajdwarminski.pl/2011/
 Czołówka zawodników z kraju będzie jechać.Lista startowa http://www.rajdwarminski.pl/2011/files/ ... 092011.pdf a tu więcej informacji http://www.rajdwarminski.pl/2011/- Hahkuh
- fanatyk nissana
- Kontakt:
...ja byłbym chętny, ale niestety gorączka wali w cymbał i gile mi wiszą do pasa  

-=MY GREEN HORNET=-
______
...nie golę klaty - nie znam się na tym...
"Zwykle nie pijam na trzeźwo..."
						______
- Hahkuh
- fanatyk nissana
- Kontakt:
...ogarnąłem się ze smarków, więc na spota mogę podbić 

-=MY GREEN HORNET=-
______
						______
- Hahkuh
- fanatyk nissana
- Kontakt:
...na 13:00 

-=MY GREEN HORNET=-
______
						______
- Hahkuh
- fanatyk nissana
- Kontakt:
..dawaj dawaj! 
[ Dodano: 2011-09-18, 17:32 ]
...spot gitarrra! Lipa, że musiałem tak szybko zawijać. Szary Pulsar nie podjechał bliżej, żeby się przywitać - może następnym razem. Jak będę miał po weekendzie foty z sesyjki to wrzucę w swoim temacie do obczajenia. PS: GrzyBek80 - wpadaj częściej!

[ Dodano: 2011-09-18, 17:32 ]
...spot gitarrra! Lipa, że musiałem tak szybko zawijać. Szary Pulsar nie podjechał bliżej, żeby się przywitać - może następnym razem. Jak będę miał po weekendzie foty z sesyjki to wrzucę w swoim temacie do obczajenia. PS: GrzyBek80 - wpadaj częściej!

-=MY GREEN HORNET=-
______
						______