GRUPA KUJAWSKO-POMORSKA
my odpadamy jedziemy na północny
klfsolec KFSI blabla jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz
Czesc.
Pozdrawiam 'pospotowo'. Sorki, ze z takim opoznieniem - wakacyjna kanikula dezorganizuje zycie
Dzieki wszystkim za mile towarzystwo i dobra kawe. Na nastepny spot wezme cos do kawy
Ktos cos wie nt. nissanowego zlotu w szczecinie w ost. weekend sierpnia?
Pozdrawki serdeczniutkie.
Mec.
[ Dodano: 2011-08-17, 18:56 ]
Wlasnie ... a kiedy next spot?
Pozdrawiam 'pospotowo'. Sorki, ze z takim opoznieniem - wakacyjna kanikula dezorganizuje zycie

Dzieki wszystkim za mile towarzystwo i dobra kawe. Na nastepny spot wezme cos do kawy

Ktos cos wie nt. nissanowego zlotu w szczecinie w ost. weekend sierpnia?
Pozdrawki serdeczniutkie.
Mec.
Pozdro - Mec.
Z naszej grupy tylko klfsolec się na ten zlocik wybiera. Więc chyba on może ci najwięcej powiedzieć co i jak. Ale wydaje mi się że się nieco spóźniłeś. Bo termin rezerwacji miejsc noclegowych minął 10.Mecenas pisze: Ktos cos wie nt. nissanowego zlotu w szczecinie w ost. weekend sierpnia?
A spocik tradycyjnie w pierwszą niedzielę miesiąca, we wrześniu to będzie 4.
P.S.
Wszystkie najpotrzebniejsze informacje znajdziesz w pierwszym poście naszej grupy.
zapraszam do przeczytania viewtopic.php?p=161400#161400
- alfabox
- fanatyk nissana
- Kontakt:
No to mamy konkretny powód żeby znowu zbierać nakrętkiuleńka pisze:zapraszam do przeczytania viewtopic.php?p=161400#161400

Jeszcze raz proszę o kilka miłych słów dla Grzesia!
viewtopic.php?p=161858#161858
dla Was to zaledwie kilka chwil aby coś napisać,
dla niego to wspaniała pamiątka a przede wszystkim coś co może dać kopa do walki o kolejne miesiące a może lata życia!
Liczę na Was! Jest nas na forum ponad 3,5 tysiąca! Działajcie!
JEŚLI KTOŚ SIĘ NIE CHCE PUBLICZNIE UZEWNĘTRZNIAĆ MOŻNA MI WYSŁAĆ PW
viewtopic.php?p=161858#161858
dla Was to zaledwie kilka chwil aby coś napisać,
dla niego to wspaniała pamiątka a przede wszystkim coś co może dać kopa do walki o kolejne miesiące a może lata życia!
Liczę na Was! Jest nas na forum ponad 3,5 tysiąca! Działajcie!
JEŚLI KTOŚ SIĘ NIE CHCE PUBLICZNIE UZEWNĘTRZNIAĆ MOŻNA MI WYSŁAĆ PW

Większość pomyśli, że to jakiś SPAM i może po części tak będzie... Jednak jest to SPAM w dobrej wierze. Uleńka już apelowała i zapraszała was do tematu:
"POMÓŻ SPEŁNIAĆ MARZENIA GRZESIA"
---> viewtopic.php?p=161400#161400 <---
Nie chodzi tu już tylko o pieniążki, które wytrwale zbieramy nie tylko w NZ ale wśród rodzin i znajomych. Chodzi o PARĘ słów ... Tych ciepłych i pogodnych... Wiem, że nie każdy może wspomóc materialnie ale kilka kliknięć przecież NIC NIE KOSZTUJE... Przy okazji październikowego spocika u Grzesia na podwórku chcemy mu wręczyć kartkę z życzliwymi słowami skierowanymi właśnie do niego. Żeby poczuł, że nie jest sam... lub nie jest kolejnych chorym dzieciątkiem, któremu trzeba pomóc. Nie zrozumcie tego źle, ale on jak każdy z nas potrzebuje troszkę uwagi skierowanej tylko do niego. Uwierzcie mi, że na jego buzi rozpromienieje szeroki uśmiech. Pomyślcie jak wam jest miło, gdy przeczytacie coś miłego skierowanego tylko do was

Reasumując...
Jeżeli możecie dorzucić symboliczną złotówkę - będzie to wiele! Jak napiszecie kilka zdań tylko dla Grzesia będzie to jeszcze większy skarb...
Aaaaaa i proszę przekazujcie dalej tę informację

Buziaki!
NaMiBiA ^ ^
- alfabox
- fanatyk nissana
- Kontakt:
No to setunia i pod kołderkę,no i kurujemy sięEl_Diablo pisze:Witam,
Ja dzisiaj odpadłem gorączka mnie dopadła i leże![]()
Miłej zabawy, pozdrowienia dla Wszystkich

Pozostaje życzyć zdrówka

I Radży też zdrówka w zgryzocie

A oto dzisiejszy skład :
Felipe z Adzią
sxp22 z Roxaną i Szymonkiem
Ja z Pysią
no i Bielik,którego nie zdążyliśmy sfotografować ,bo był szybką suzuką

Ostatnio zmieniony 2011-09-10, 23:38 przez alfabox, łącznie zmieniany 1 raz.

Spocik trochę w kameralnej atmosferze... (gdzie te czasy kiedy przejeżdżało po 10 aut
) Ale było super.
Pozdrówki dla wszystkich, obecnych i tych co nie dotarli.
Qsziciel pozdro również dla Ciebie. Trochę się spóźniłeś na spota. Ale miło było Cię zobaczyć na wylotówce na Konin.
Do zobaczenia w niedalekiej przeszłości... Na forum aktywność na bieżąco oczywiście obowiązkowa
Dam znać jak będziemy na miejscu.

Pozdrówki dla wszystkich, obecnych i tych co nie dotarli.
Qsziciel pozdro również dla Ciebie. Trochę się spóźniłeś na spota. Ale miło było Cię zobaczyć na wylotówce na Konin.
Do zobaczenia w niedalekiej przeszłości... Na forum aktywność na bieżąco oczywiście obowiązkowa

Dam znać jak będziemy na miejscu.
Ja niestety nie na spot leciałemsxp22 pisze:[...]
Qsziciel pozdro również dla Ciebie. Trochę się spóźniłeś na spota. Ale miło było Cię zobaczyć na wylotówce na Konin.[...]

Ale dobrze że jakieś fotki macie chociaż jest co pooglądać

Pzdr.!
Moja Primerka P11 Hatchback (Pomarańczowy metalik - lub jak kto woli Rudy
)
2.0 16V 131KM Pb + LPG SLX z 97r

2.0 16V 131KM Pb + LPG SLX z 97r