Zapsul mi sie zamek bagaznika i nie da rady zamknac.
Dlatego chcial bym sie dowiedziec czy podejdzie zamek z jakiegos innego modelu lub generacji?? Ja mam sedana p10.
Jesli nie to moze ktos mial by na zbyciu taki??
Zamek bagaznika P10
Moderatorzy: Ryba, Sajmooon, Zielkq, Maniek-ol
- homik123456
- fanatyk nissana
- homik123456
- fanatyk nissana
Ale mi zamek sie zapsul a nie wkladka. Ten mechanizm co zatrzaskuje sie klapa i co jest wlacznik swiatla na nim. A taki to na allegro osobno jest jeden. Chyba ze cala klape by kupic to jakies 80 zl by wyszlo z przesylka. A jak sam zamek to 120 z przesylka. Jakas paranoja. Ale mniejsza z tym. Bylem dzis na gieldzie w gliwicach i pytalem wszedzie to nie bylo ani tego zamka ani calej klapy. Dziwne ale coz.
To wrocilem i zaczalem grzebac, pukac, odginac razem z tata az wkoncu sie skonczylo na tym ze lezalem w bagazniku z latarka i ogladalem co jest nie tak ze nie chcial zaskakiwac.
No i juz jest naprawiony. Trzeba bylo go dosyc sporo odgiac. Ale juz idzie zamknac i to najwazniejsze.
To wrocilem i zaczalem grzebac, pukac, odginac razem z tata az wkoncu sie skonczylo na tym ze lezalem w bagazniku z latarka i ogladalem co jest nie tak ze nie chcial zaskakiwac.
No i juz jest naprawiony. Trzeba bylo go dosyc sporo odgiac. Ale juz idzie zamknac i to najwazniejsze.
- homik123456
- fanatyk nissana
No kurde przeciez nie pisze po chinsku. Wiadomo ze jak bym kupil to albo zamek sam ale na allegro bylo drogo albo klape bo taniej cala wychodzila niz ten sam zamek tylko. Wymontowal bym go i zalozyl do mojej a klape na zlom albo na smietnik.
GHOSTRIDER, wiem jak sie to rozbiera. Do tego nie trzeba miec nawet pojecia o samochodach i mechanice. A kolejna rzecz to to ze pisalem juz ze naprawione.Wiec nie bede sie z tym juz bawil bo nie ma potrzeby.
GHOSTRIDER, wiem jak sie to rozbiera. Do tego nie trzeba miec nawet pojecia o samochodach i mechanice. A kolejna rzecz to to ze pisalem juz ze naprawione.Wiec nie bede sie z tym juz bawil bo nie ma potrzeby.