Zgadza się po tej stronieklonek pisze:jak robimy ze spotem w gostyninie u pustelnika??
ja proponuje spotkanie np o 10 przed teatrem lub na bliskiej na radziwiu i wyjazd razem dlatego wczesniej bo zanim dojedziemy to moze bedzie i 11![]()
ambro ty mieszkasz gdzies po tamtej stronie??
u nas było tak że Michał zaproponował termin, potem ja zaproponowałam salę, pojechaliśmy , obejrzeliśmy, termin który wybraliśmy był wolny więc sala jest zarezerwowana:)klonek pisze:dokladnie tak jak napisal ambro szukamy sali razemogolnie wszystko razem latwimy wkoncu reszte zycia chcemy spedzic wspolnie
Mlody666, mimo wszystko witamy w naszych skromnych progachmamtogdzies pisze:Gderaliście i gderaliście to założyłem konto incognito
Jak to dlaczego?!? "Gwiazdeczka" chciała, ale się bała no i tak wyszło, że Dziadkowi Mrozowi nie dała, i sie normalnie wziął i wq.......łMichalllo pisze:Tylko niech mi ktoś wyjaśni dlaczego jest tak zimno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Słabo się kamuflujeszmamtogdzies pisze: Kurcze no i zostałem rozpracowany I weź tu działaj w konspiracji
Dlaczego? Każdy może się tu wypowiadać, byle zgodnie z regulaminem i poszanowaniem dla innych klubowiczów. Tu naprawdę nikt Cię nie zbije, pogryzie etc. Tu panuje prawdziwie przyjacielska atmosferamamtogdzies pisze:Nigdzie indziej na NZ nie będe się udzielał...