badź kleknie przy jakimś ostrym starcie na dobrych oponach
 badź kleknie przy jakimś ostrym starcie na dobrych oponach   No wiadomo albo sie uda albo i nie
  No wiadomo albo sie uda albo i nie 
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Trochę przesadziłeś obstawiam że skrzynia w maksie zniesie przy torowej jeździe 450-460Nm na dobrej klejącej oponie.Limon pisze:Własnie gti-r ma mocniejsza skrzynie ;P ale też bez przesadymyślę żę 400 kucy i 600 nm wyda
najczesciej wychodzi 3 bieg

Teraz pomalowane listwy i inne popraweczki lakiernicze i jest na zewnątrz pięknie
  Teraz pomalowane listwy i inne popraweczki lakiernicze i jest na zewnątrz pięknie  

Jutro jade z Pawłem (właścicielem) do Olsztyna ( www.nightpower.pl ) Wiec zobaczymy jakie czasy bedą, oby tylko pogoda dopisała ( i sprzęt działał)
   Jutro jade z Pawłem (właścicielem) do Olsztyna ( www.nightpower.pl ) Wiec zobaczymy jakie czasy bedą, oby tylko pogoda dopisała ( i sprzęt działał)  
   Pzdr
 Pzdrouu.. ale lipa a ja wyjątkowo weekend poza miastemLimon pisze:Jutro jade z Pawłem (właścicielem) do Olsztyna ( www.nightpower.pl ) Wiec zobaczymy jakie czasy bedą, oby tylko pogoda dopisała ( i sprzęt działał)
Jeśli ktoś sie wybiera niech daje znać można zawsze pogadać na miejscuPzdr

Najlepszy czas 13,20 o godzinie ok 4 na ranem, był wilgotny asfalt
 Najlepszy czas 13,20 o godzinie ok 4 na ranem, był wilgotny asfalt  czas by był lepszy ale klocki przednie powiedziały papa, do tego zalicza sie bardzo mało miejsca na wyhamowanie oraz bardzo ale to bardzo słabo widoczne koniec 400 metrów gdzie trzeba było zaczac hamować. Co do organizacji tej imprezy to pozostawia wiele do życzenia...
 czas by był lepszy ale klocki przednie powiedziały papa, do tego zalicza sie bardzo mało miejsca na wyhamowanie oraz bardzo ale to bardzo słabo widoczne koniec 400 metrów gdzie trzeba było zaczac hamować. Co do organizacji tej imprezy to pozostawia wiele do życzenia... Paweł Mial 13,20 a Bmw 13,21
 Paweł Mial 13,20 a Bmw 13,21  

Pzdr
 Pzdr  

Klocki shaden
 Klocki shaden  
  Autko git sprawowało tylko przydało by sie to porzadnie jeszcze wystroić
 Autko git sprawowało tylko przydało by sie to porzadnie jeszcze wystroić