Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Gdzie sie spotykamy? Podajcie adres.Prawdzopodobnie, jak dobrze pojdzie, przyjedzie ze mna czestochowa i łódz. bedzie ladna kolumna juz nie moge sie doczekac.
El_Diablo pisze:Mi się wydaje, że lepiej będzie jak pojedziemy normalnie przez Makowarsko, a nie głowną trasą na Świecie, byśmy zablokowali wszystkich
Mi się też tak wydaje że lecieć przez Koronowo ->Makowarsko ->Sępólno Krajeńskie Ewentualnie jescze mozna omijać miasta ale z drugiej strony jak zaczniemy wszystko omijać to nie dojedziemy do celu bo nam zawieszenia padną hehe
Czy wszyscy będą mieli CB Komunikacja musi być Ja mam wrazie czego
Moja Primerka P11 Hatchback (Pomarańczowy metalik - lub jak kto woli Rudy )
2.0 16V 131KM Pb + LPG SLX z 97r
siemankio mieszkancy miasta seksu i biznesu ...chcialbym was prosic o zabranie pustych plastikowych butelek na zlot w kazdej ilosci bo potrzeba nam na lotnisko jako pacholki dizeki z gory wiem ze mnie nie zawiedziecie ...a jak zawiedziecie to doznacie zemsty szczecina ...alfabox wie o czym mówie
Gibki pisze:Zemsty?? A chcesz się obudzić i zobaczyć znowu Twoje autko jak u Ciebie na zdjęciu??
oj gibki gibki ...Nie wiesz o czym mowie a juz sie stawiasz ... rok temu sam pewnie zemsty szczecina zaznales od alfy wiec nie fikaj bo w tym roku nie da Ci sprobowac jeszcze tylko dla jednej klubowiczki z bydzi musze cos zielonego kupic
Gibki pisze:Zemsty?? A chcesz się obudzić i zobaczyć znowu Twoje autko jak u Ciebie na zdjęciu??
oj gibki gibki ...Nie wiesz o czym mowie a juz sie stawiasz ... rok temu sam pewnie zemsty szczecina zaznales od alfy wiec nie fikaj bo w tym roku nie da Ci sprobowac jeszcze tylko dla jednej klubowiczki z bydzi musze cos zielonego kupic
Wszyscy z Bydzi zaznali zemsty Szczecina widzę,że pamiętasz o zielonym.
no wiec uwazajcie zebym w tym roku sie znow na was nie zemscil bo szczecinowi malo
sergiej pisze:pysia napisał/a:
sergiej napisał/a:
Gibki napisał/a:
Zemsty?? A chcesz się obudzić i zobaczyć znowu Twoje autko jak u Ciebie na zdjęciu??
no wiec uwazajcie zebym w tym roku sie znow na was nie zemscil bo szczecinowi malo
Juz 1. mam butelke
Jak bys puszki zbieral, to by bylo łatwiej...
Hej
Bardzo dziekuje Wam wszystkim z mile towarzystwo przednia zabawe i wspolny wypoczynek.
Bylo naprawde fajnie, no poza ostatnim dniem ale sam sobie na to zapracowalem
trzeba bylo sluchac Pysie
........a Radziu piwko