Zlot 2011 - Rozmowy
Pytanie z innej beczki ..
Kto się zajmuje zbiórką "korków" na tą akcję co zaczął bodaj BMWKlub ? Chodzi o pomoc jakiemuś dziecku .. Nie wiem komu przekazać te "kilka" sztuk, które biorę na zlot..
Kto się zajmuje zbiórką "korków" na tą akcję co zaczął bodaj BMWKlub ? Chodzi o pomoc jakiemuś dziecku .. Nie wiem komu przekazać te "kilka" sztuk, które biorę na zlot..
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
BaSsGrU, dobra .. tylko musisz wykonać jakiś charakterystyczny gest .. albo coś
hehe żebym wiedział że Ty o Ty 

- Niewinna
- fanatyk nissana
Z tego co wiem, to "wszyscy" zbierają ...
A poza tym, na pewno będzie hasło żeby przynieść nakrętki w jedno miejsce, a potem myśle że jakaś delegacja po prostu je zawiezie
A poza tym, na pewno będzie hasło żeby przynieść nakrętki w jedno miejsce, a potem myśle że jakaś delegacja po prostu je zawiezie

AGNIESZKA-imię pochodzenia greckiego: hagne, agne "czysta, NIEWINNA"
!
viewtopic.php?p=149915#149915 , viewtopic.php?t=9836

viewtopic.php?p=149915#149915 , viewtopic.php?t=9836
spoko .. pytam .. bo na razie nie znalazłem na ten temat słowa na forumNiewinna pisze:na pewno będzie hasło żeby przynieść nakrętki w jedno miejsce

mam pytanie odnośnie tego zlotu. Wcześniej nie planowałem ze bee jechał na ten zlot tz plan był ale szybko się rozjechał a teraz tak sobie myślę ze w sumie fajnie by było podjechać i się zintegrować
i tu pytanie takie czy można sobie podjechać np na jeden dzień bo planuje w piątek? kto za to kasę zbiera czy jak wcześniej się nie zapisałem to już niema takiej opcji?

Ostatnio zmieniony 2011-06-20, 07:59 przez piter2323, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
"UWAGA!!!
Osoby chcące brać udział tylko w imprezie na lotnisku w Konarzynach w dniu 24.06.2011 ponoszą opłatę 60zł!!!
Opłata będzie pobierana przy wjeździe na lotnisko
!" Słowa SnowLady czyli na lotnisko nie ma problemu żeby przyjechać i z nami spędzić czas 
Osoby chcące brać udział tylko w imprezie na lotnisku w Konarzynach w dniu 24.06.2011 ponoszą opłatę 60zł!!!
Opłata będzie pobierana przy wjeździe na lotnisko

Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs

Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
- sergiej
- fanatyk nissana
spoko vliczek ...damy rade ...pogoda nam nie straszna ...oby tylko w piatek nie bylo slisko na lotnisku ...a reszte sie poradzi

[ Dodano: 2011-06-20, 11:00 ]
a jeszcze jedno czy w piatkowy wieczor zostanie zorganizowany jakis powiedzmy " wieczorek taneczny " ? moim zdaniem fajna sprawa zeby wszystkich w jednym miejscu zebrac ...moze ta sala ktora rok temu w rejsie byla nie czynna bylaby dobrym miejscem ...napewno niektorzy z was pamietaja 2 zlot w Borsku ...impreza przy tancach byla przednia

tylko frytki mi nie smakowaly w barze

Ja pamiętam jak przybiłeś gwoździasergiej pisze:napewno niektorzy z was pamietaja 2 zlot w Borsku ...impreza przy tancach byla przednia![]()

Elmer na pogodę to nie ma co patrzeć, 2 tygodnie temu zapowiadali upały na obecny tydzień, zdjąłem dach z zakładu i pięknie pada od soboty

└(-.-)┘┌(-.-)┘┌(-.-)┐└(-.-)┐
Bo niestety ja nie jadę a chciałbym nieskromnie zauważyć że ile razy nie pojechałem na ogólnopolski (teraz II-gi raz będzie) to zawsze pogoda była kiepska i było zimnojawert pisze:niech szamani się zajmą załatwianiem pogody, bo prognozy jakieś takie nie takie

micra K10 1,0 lx 89r R.I.P.
Primera P11.144 2,0 TD kombi 2000r R.I.P.
Primera P11 2.0 TD hb 1997 R.I.P.
http://www.drezyny.pl/
W TRASIE ZAWSZE NA "DZIEWIĘTNASTCE"
Primera P11.144 2,0 TD kombi 2000r R.I.P.
Primera P11 2.0 TD hb 1997 R.I.P.
http://www.drezyny.pl/
W TRASIE ZAWSZE NA "DZIEWIĘTNASTCE"
- stefino
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Pozostaje więc tylko się modlić żeby było tak jak rok temu. W zasadzie to chłodno może być, ponoć wyższe wyniki na hamowni wtedy są- byleby tylko nie padało
Prezentacja beżowego Bluebirda: viewtopic.php?t=939 Prezentacja czerwonego Bluebirda: viewtopic.php?t=946
kwas PanieSzalony pisze:Elmer na pogodę to nie ma co patrzeć, 2 tygodnie temu zapowiadali upały na obecny tydzień, zdjąłem dach z zakładu i pięknie pada od sobotyNajgorsze jest to, że zamiast na Zlot, to z browarem będę latał po piętrze i zlewał wodę z plandek

to od zlotu na południu się pokićkało, wcześniej było zawsze fajnie - nawet w maju. Nie ma co - może się polepszy, z Kreyzolem już odprawiamy. Jak się nie uda to i tak na bank będzie zajebiściehochoł pisze:Bo niestety ja nie jadę a chciałbym nieskromnie zauważyć że ile razy nie pojechałem na ogólnopolski (teraz II-gi raz będzie) to zawsze pogoda była kiepska i było zimno

spakujcie mopy- będziemy osuszać lotnisko najwyżej
Miejmy nadzieję że się rozpogodzi

169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66
z klubem Nissana od grudnia 2005
z klubem Nissana od grudnia 2005
No właśnie jadę z dzieckiem bez żony.Dziecko w końcu pójdzie spać,dawno nie byłem na dobrych potańcówachsergiej pisze:
spoko vliczek ...damy rade ...pogoda nam nie straszna ...oby tylko w piatek nie bylo slisko na lotnisku ...a reszte sie poradzi![]()
[ Dodano: 2011-06-20, 11:00 ]
a jeszcze jedno czy w piatkowy wieczor zostanie zorganizowany jakis powiedzmy " wieczorek taneczny " ? moim zdaniem fajna sprawa zeby wszystkich w jednym miejscu zebrac ...moze ta sala ktora rok temu w rejsie byla nie czynna bylaby dobrym miejscem ...napewno niektorzy z was pamietaja 2 zlot w Borsku ...impreza przy tancach byla przednia![]()
tylko frytki mi nie smakowaly w barze

- komorokoro
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Czuje sie zaproszonyuleńka pisze:bez przesady, nie wierze! 10 to Ty razem z Dragomirem i ze mną czyli we 3 wciągniemy, a uwierz mi że to nei będzie taka zwykła jajówapostaram się żeby zadziałała odpowiednio na kaca

blabla przyjedź na najbliższy spot comiesięczny o 19:00. Info w naszym TEMACIE
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
- sergiej
- fanatyk nissana
ja naprawde nie przesadzam ... z 10 to standard dla mnie ...uleńka pisze:bez przesady, nie wierze! 10 to Ty razem z Dragomirem i ze mną czyli we 3 wciągniemy, a uwierz mi że to nei będzie taka zwykła jajówapostaram się żeby zadziałała odpowiednio na kaca