Do tyłusergiej pisze:co niektorzy jeszcze w czwartekbombel pisze:Pije sie w piatek i soboteBaSsGrU pisze: powitanie i % a kto będzie jeździął następnego dnia po lotnisku![]()
ale wracajac do zlotu .,..co myslicie o tym zeby zorganizowac konkurencje pod tytulem rzut tarcza hamulcowa na odleglosc ... Szalony nie moze startowaczeby inni mieli szanse ...albo damy mu jakies utrudnienie
bedzie musial 3 zwiazanymi tarczami rzucic
Zlot 2011 - Rozmowy
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI
viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
Może coś takiego:merid pisze:zawsze mozemy zoorganizowac skok przez maski
http://www.youtube.com/watch?v=kWdgfu2AcXw
ci w maximach mogli by mieć problemy
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
albo zapasowym ...Maniek-ol pisze:Szalony to powinien rzucać kołem zamachowym
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
nie może być od nissana ... np takiego :Dragomir pisze:Od DAF'ascubzik pisze:albo zapasowym ...Maniek-ol pisze:Szalony to powinien rzucać kołem zamachowym
hehe
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
Cieszę się, że uważacie mnie jeszcze za silnego faceta, ale ja NIESTETY od 1,5 roku nie ćwiczę, a co gorsza jestem w trakcie rehabilitacji barku
Chętnie mogę pełnić role sędziego w różnych dyscyplinach( UWAGA!!! jestem przekupny
)
Najgorsze z tego wszystkiego jest to, że wyjazd na zlot stoi pod znakiem ? i tak naprawdę dopiero 21-22 czerwca będzie coś bardziej wiadomo.
Najgorsze z tego wszystkiego jest to, że wyjazd na zlot stoi pod znakiem ? i tak naprawdę dopiero 21-22 czerwca będzie coś bardziej wiadomo.
└(-.-)┘┌(-.-)┘┌(-.-)┐└(-.-)┐
Nie wnikam co jest powodem niepewności wyjazdu, ale jeśli jest to transport bo Maxi nie zdążysz skończyć to mogę Cie zgarnąć....Szalony pisze:Cieszę się, że uważacie mnie jeszcze za silnego faceta, ale ja NIESTETY od 1,5 roku nie ćwiczę, a co gorsza jestem w trakcie rehabilitacji barkuChętnie mogę pełnić role sędziego w różnych dyscyplinach( UWAGA!!! jestem przekupny
)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą ....
SPRZEDAM WAŁKI DO SR20DE PODNOSZĄCE MOC....
Dzięki Arbuz za dobre intencje
Maxi ma się dobrze i co prawda nie zrobiłem wszystkiego co chodziło mi po głowie( do Zlotu w 2012 na pewno zdążę) , ale jest prawie gotowa na zlot( zostało zapodać tylko skóry które nabyłem, praktycznie w idealnym stanie
)
Powód dla którego mogę się nie zjawić nie jest tajemnicą..... mam rozbudowę zakładu i praktycznie w czasie trwania Zlotu będę bez dachu.... co za tym idzie, muszę czuwać na wypadek deszczu. Jeśli będzie pogoda w miarę pewna to jestem na 100%
Powód dla którego mogę się nie zjawić nie jest tajemnicą..... mam rozbudowę zakładu i praktycznie w czasie trwania Zlotu będę bez dachu.... co za tym idzie, muszę czuwać na wypadek deszczu. Jeśli będzie pogoda w miarę pewna to jestem na 100%
└(-.-)┘┌(-.-)┘┌(-.-)┐└(-.-)┐
A to rozumiem że Twoja obecność przy zakładzie pracy wystraszy deszcz czy bedziesz łapał krople deszczu do wiaderek ?:D heheSzalony pisze: Powód dla którego mogę się nie zjawić nie jest tajemnicą..... mam rozbudowę zakładu i praktycznie w czasie trwania Zlotu będę bez dachu.... co za tym idzie, muszę czuwać na wypadek deszczu. Jeśli będzie pogoda w miarę pewna to jestem na 100%
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą ....
Bombel możesz nanieść poprawkę w rezerwacji tego pokoju? Andrzej i ja pisaliśmy do Ciebie odnośnie zamiany 2 tyg. temu i zero odzewu (a PW widzę, że odebrałeś). Mam nadzieję, że zadzwonisz do ośrodka, bo nie chciałbym żeby były problemy na miejscu. Na PW wysyłam Ci na jakie dane proszę by rezerwacja została zmieniona.EnDrIu pisze:WziętyAndrzej pisze: W związku z tym mam do odstąpienia pokój 2 os w Kameralnym.
Sprzedam 200sx s13
viewtopic.php?p=396678#396678
Dzięki w końcu za odzew...bombel pisze:Wszystkie pokoje są teoretycznie na mnie, wiec nie ma problemu, ale maila wysłałem do włascicielkiEnDrIu pisze:Bombel możesz nanieść poprawkę w rezerwacji tego pokoju? Andrzej i ja pisaliśmy do Ciebie odnośnie zamiany 2 tyg. temu i zero odzewu (a PW widzę, że odebrałeś)
Sprzedam 200sx s13