Wiertarka + końcówka z metalową szczotką, papier ścierny, szczotka druciana. W zasadzie to wszystko.
[ Dodano: 2011-04-19, 17:20 ]
No wiec wczoraj troszkę porobiłem przy swoim "złomku"
- zrobiłem porządek z osłoną przegubu gdzie poluzowała mi się opaska.
- wyczyszczony został przepływomierz oraz przepustnica
- zrobiłem mały
"mod" przepustnicy
Zdjęć nie robiłem bo aparatu nie miałem
Nie długo wlecą progi, a przed zlotem zadbam o lakierkę. Maska zderzak przedni oraz tylni zostanie pomalowany.
[ Dodano: 2011-04-28, 01:45 ]
Dziś wleciały nowe świeczki uszczelka pod dekiel oraz nowe łączniki stabilizatorów
[ Dodano: 2011-05-01, 20:23 ]
Wczoraj razem z
Kozą oraz
Cubusiem wyprałem cały środek piorącym odkurzaczem. Z samego rano wykręciłem oba fotele oraz tylną kanapę w celu jej konserwacji o nadaniu pięknego koloru. Efekt jak z
fabryki
Chłopaki dzięki za pomoc
[ Dodano: 2011-05-06, 22:28 ]
SMT 6 w moich rękach. To kolejny etap przygotowań do zlotu. Troszkę posuwamy się do przodu. Jest parę pytań które mnie nękają odnośnie pełnego wykorzystania SMT 6. Kolejną sprawą jest brak kabla do PC który muszę dorobić. Zobaczymy jak to wyjdzie.
Neptun dzięki za pomoc i trzyma kciuki za przyszłe plany

Udało się z IMO

Mam nadzieję że w przyszłości skorzystam z Twoich doświadczeń
Małe foty:
[ Dodano: 2011-05-15, 17:29 ]
Dziś już zauważyłem efekty moich prac nad
Intake Manifold Heat Gasket. Jednym słowem termiczna uszczelka kolektora ssącego. Foty niebawem
[ Dodano: 2011-05-31, 00:29 ]
Do zlotu co raz mniej czasu a przygotowań nie ubywa

Poczynam jednak kroki aby wygrać z czasem. Przede wszystkim dzięki
MacGayverowi który znalazł dla mojego złomka czas. Założyliśmy lekki zamach, nowe sprzęgło EXEDY. To były chyba dwie najważniejsze rzeczy. Międzyczasie usunąłem gumy z półosiek oraz wsadziłem przednią poduszkę z P11.
MacGayverowi jeszcze raz wielkie dzięki
Muszę również podziękować
Cubusiowi oraz
Kozie z naszej Łódzkiej grupy którzy pomogli mi w ogarnięciu nadkoli, a dokładniej ich zabezpieczeniu środkami antykorozyjnymi oraz pomalowaniu i doprowadzeniu do ładu tylnych zacisków.
Oto foto:
[ Dodano: 2011-06-01, 21:37 ]
Dziś odebrałem wskaźnik ciśnienia " Paliwa " który wyląduje pod maske