Na filmiku widać ,że auto daje dużo frajdy z jazdy, banan nie znika wam z twarzy

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Filmiki kozackie wszystkieCoobcio pisze:Chłopak ma zdecydownie najwieksze z was turbo, pokręcone wałkami i strojone od początku do końca na hamowni z mikro korektami na ulicy, których dokonywałem stojąc w korku...
Ps. Powstał filmik z wczorajszego upalania:
http://www.youtube.com/watch?v=6nu3JMrB ... r_embedded
Dziś szykuje się kolejny spot na upalanie ale z jakaś męską konkurencją typu najszybszy Saab w PL i Ibiza
Projekty na mojej stronie opisuję zawsze według takiego samego schematu...maruda pisze:Mam pytanie do Coobcia..
Czemu na twojej stronie jest opis nissana,z którego wynika że wszystkie modyfikacje przeprowadzone w aucie sa zrobione przez Ciebie.
Coobcio pisze:Projekty na mojej stronie opisuję zawsze według takiego samego schematu...maruda pisze:Mam pytanie do Coobcia..
Czemu na twojej stronie jest opis nissana,z którego wynika że wszystkie modyfikacje przeprowadzone w aucie sa zrobione przez Ciebie.
Chodzi głowie o pokazanie efektu końcowego w postaci kresek z hamowni, tzn. jaki efekt przyniosły poskładane do kupy wszystkie zabawki tej układanki po wystrojeniu.
Jak ja robię w 100% swój projekt to też korzystam z usług innych jak np. spawanie orurowań i wydechów...
Nieraz zdarza się że wpada auto tylko na strojenie i wszystko co jest z tym związane jak np. zmiana wtrysków paliwa na wieksze, dołożenie regulatora, przejście z maf na map, jak uznam że jest ciekawe i efekt końcowy przyjemny to też zamieszczam to na swojej stronce...
Przeczytaj od początku ten topic, jest w nim napisane że auto do nas przyjechało na lawecie z VE już pod maską wraz z kompletnym orurowaniem dolotu, wydechem, downpipem i kolektorem wydechowym który z 5 lat temu spawał Maciek Grabowski...
blablamaruda pisze:Ok, nie chce siać jakiejś propagandy, ale musze Ci powiedzieć, że ośmieszasz sie trochę w świecie polskich tunerów, a jak zapewne wiesz, jeden drugiego zna ew. pozna.
Co do opisu na twojej str. downpipe nie jest 76 tylko jest owalny i ma ze 100mm w najszerszym miejscu. Wczesniej ktoś zrobił jakiś kibel, 76mm i spaliny z WG uderzały o flanszę, teraz jest to duzo lepiej zrobione.
Kolektor tak samo, z dupy trochę, turbina za wysoko jest umieszczona, nie wspominając o opróżnianiu komory spalania.
Muszę przyznać, że ładnie wystroiłeś samochód, sporo wyszło mocy.
Dzisiaj fura do mnie ma dotrzeć, zobaczymy czy jest szybka
Z filmami na YT jest to samo, na każdym jest napisane by Coobcio itp. hehe....
Myślałem, że skoro zajmujesz sie modami, stroisz fury dla ludzi z calej Polski, to jestes pożądnym *kolesiem*. Jak ewidentnie widać, myliłem sie.
Wiesz dobrze, że ta fama pójdzie na całą Polskę....
Decyzja należy do Ciebie co z tym zrobisz, ja jestem ta sytuacja zniesmaczony, jak i wielu moich znajomych, którzy też są aktywni w *tym temacie* i zapewne będą nie raz o tym wspominać swoim kolejnym znajomym....![]()
Generalnie trochę śmieszna sytuacja...
Widzę kolego maruda, że masz okropny żal do tego iż nie zostało nigdzie zaznaczone, kto zrobił mechanikę i poskładał wstępnie wóz?maruda pisze:
Z filmami na YT jest to samo, na każdym jest napisane by Coobcio itp. hehe....
Myślałem, że skoro zajmujesz sie modami, stroisz fury dla ludzi z calej Polski, to jestes pożądnym *kolesiem*. Jak ewidentnie widać, myliłem sie.
Wiesz dobrze, że ta fama pójdzie na całą Polskę....
Decyzja należy do Ciebie co z tym zrobisz, ja jestem ta sytuacja zniesmaczony, jak i wielu moich znajomych, którzy też są aktywni w *tym temacie* i zapewne będą nie raz o tym wspominać swoim kolejnym znajomym....![]()
Generalnie trochę śmieszna sytuacja...