Cofałem kilkanaście metrów i ABS zadziałał powtórzyłem kilkakrotnie i działał cały czas na wstecznym.
Jednak jak tylko ruszyłem do przodu po kilku metrach zapaliła się kontrolka i ABS przestał działać.
Zastanawiam się co może być przyczyną tego stanu rzeczy i czy to nie pomoże w naprawieniu ABS-U

sprawdz szczegolnie tyl
 sprawdz szczegolnie tyl a o to, ze mogly sie zle lozyc klocki, z mojego skromnego doswiatcze to proponowal bym delikatnie jeszcze wykrecic tloczki z tylu tak zeby docisk cieszko wszedl (zmniejsz odleglos pomiedzy klockami) na tarcze, poczym troszeczke pojezdzic(oczywiscie troszeczke pochamowac jasne ale rowniesz pojechac jakis odcinek nie hamujac), na poczatku sie zagrzeja hamulce ale powino byc ok przynajmniej ja 2-krotnie tak robile w brata oplu i pomoglo tylko tam sa kiepskie dociski (konstrukcja) ale mozesz sprubowac moze to pomoze ja niemam i niemialem Maximy ale przynajmniej zaczol bym od tego, a od samego poczatku jak kupiles autko , jadac do przodu swiecila sie kotrolka??
  a o to, ze mogly sie zle lozyc klocki, z mojego skromnego doswiatcze to proponowal bym delikatnie jeszcze wykrecic tloczki z tylu tak zeby docisk cieszko wszedl (zmniejsz odleglos pomiedzy klockami) na tarcze, poczym troszeczke pojezdzic(oczywiscie troszeczke pochamowac jasne ale rowniesz pojechac jakis odcinek nie hamujac), na poczatku sie zagrzeja hamulce ale powino byc ok przynajmniej ja 2-krotnie tak robile w brata oplu i pomoglo tylko tam sa kiepskie dociski (konstrukcja) ale mozesz sprubowac moze to pomoze ja niemam i niemialem Maximy ale przynajmniej zaczol bym od tego, a od samego poczatku jak kupiles autko , jadac do przodu swiecila sie kotrolka??