Ps. naciskając na sidzie jednocześnie + i - wchodzisz do podglądu parametrów pracy silnika przykładowo pozycja 1 to obroty silnika a 2 to doładowania

Miłej zabawy.
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq

no i gratulacje zabawy z SUV-em
 no i gratulacje zabawy z SUV-em  oby tak dalej. Tak jak Ci mówiłem jak rozmawialiśmy, fajny wóz od trójki w górę
 oby tak dalej. Tak jak Ci mówiłem jak rozmawialiśmy, fajny wóz od trójki w górę 
 Ładnie ciśnie chociaż od startu ze zgrzebaną Primą może być ciężko
 Ładnie ciśnie chociaż od startu ze zgrzebaną Primą może być ciężko  jak wcześniej bullitt  pisał życie zaczyna się powyżej 2-ki
 jak wcześniej bullitt  pisał życie zaczyna się powyżej 2-ki 

--hihi okazało się że kytoś przedemna zalewał płyn do aut bez ABS
 --hihi okazało się że kytoś przedemna zalewał płyn do aut bez ABS  

Byłem też dzisaj u Darka i ogladałem twoje nowe heble jeszcze jak calutkie szare byłylukasgt pisze:nowiutkie tuleje przednich wachaczy LEMFORDER wymienił mi właśnie BARYŁA[wielkie dzięki bo widzaiałem jakie niesforne te stare tuleje były--autko prowadzi sięniemal wzorcowo teraz,znikło myszkowanie i cała nerwowość-teraz tylko zbieżność i geometria

--oczywiście juz zamontowany i jakoś tam syczy,ale ze względu na klopoty z doładowaniem jest cicho i nie tak jak ma być
 --oczywiście juz zamontowany i jakoś tam syczy,ale ze względu na klopoty z doładowaniem jest cicho i nie tak jak ma byćJak to w każdym Saabie, podciśnienia...Jarzyn pisze:Jakaś nieszczelność? ;P