Zlot 2011 - Rozmowy
a ja się mogę ścigać .. z 60konnym dieslem ..
wszak Scoobzowóz to nie rajdówka 
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
UWAGA!!! Pokoje w REJSIE są w tym roku dwuosobowe. Są mega tanie bo 50 zł / dobę (25zł/osobę), ale łazienki są wspólne na korytarzach (2 duże). Zaliczka na nie to 50 zł
[ Dodano: 2011-04-04, 10:42 ]
W KASZUBIE SĄ JESZCZE 2 DOMKI po 100 zł / dobę bez żadnych luksusów. NA liście na 1/4 mili na czerwono są oszuści
W KASZUBIE SĄ JESZCZE 2 DOMKI po 100 zł / dobę bez żadnych luksusów. NA liście na 1/4 mili na czerwono są oszuści
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
- sergiej
- fanatyk nissana
ja chcialem zaprotestowac ...nie jestem oszustem ...nigdy na hamowni nie bylem ...a w dowodzie mam wpisane 90 konibombel pisze:UWAGA!!! Pokoje w REJSIE są w tym roku dwuosobowe. Są mega tanie bo 50 zł / dobę (25zł/osobę), ale łazienki są wspólne na korytarzach (2 duże). Zaliczka na nie to 50 zł
[ Dodano: 2011-04-04, 13:43 ]
p.s namawialem kolege dodo zeby tez wpisal wartosc z dowodu rejestracyjnego
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
widzę, że rozpoczęły się zapisy na wyścigi - chciałem zgłosić wniosek żeby medale przypadały tylko dla właścicieli nissanów - oczywiście ścigają się wszyscy czym chcą/mają- proponuję glosowanie na ten temat
1.8 acenta xenon 2006 TTI TCB 880 + Midland ML-145
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Wbrew pozorom jestem rowniez za tym. Maciek moze ze mna wygrac w klasie diesel, a poniewaz jestem wlascicielem i Nissana i Audi to dzieki Tobie znow wygram klasie ropniakow mimo, ze jego Volvo jest duzo mocniejszejawert pisze:widzę, że rozpoczęły się zapisy na wyścigi - chciałem zgłosić wniosek żeby medale przypadały tylko dla właścicieli nissanów - oczywiście ścigają się wszyscy czym chcą/mają- proponuję glosowanie na ten temat
Sprzedam 200sx s13
viewtopic.php?p=396678#396678
nie falandyzujmyEnDrIu pisze:Wbrew pozorom
startujesz nissanem dostajesz medal, startujesz dowolnym innym samochodem - masz satysfakcję ze zwycięstwa
[ Dodano: 2011-04-04, 20:31 ]
każdy ma prawo zgłosić wniosek i poddać go pod glosowanie - ja jestem takiemu przeciwnydylson pisze:Tak najlepiej innych marek nie wpuszczajmy na pas
- Kreyzol WPR
- fanatyk nissana
hehe, to juz ze 30 ankieta by byla
na wszystko ankiete robmy
moim zdaniem to troche glupie bo czy powinnismy zrobic ankiete kto kiedy ma brac prysznic na zlocie? nie, bo to jego sprawa a Tobie to wisi. nie mowie tego bo mam inne auto, nie startuje nawet na 1/4 ale ten klub nie tylko tworza posiadacze nissanow, i tak samo placa za zlot i tak samo maja prawo zgarnac taka sama nagrode jaka jest dla wlasciciela nissana. albo jak to jest taki problem to nie robic zadnych nagrod i bedzie sprawiedliwie, a kase z tego przeznaczyc na... gazdety np
P.U.H. Rybak
Przewóz Osób 604-564-355
Przewóz Osób 604-564-355
- Maciek78
- aktywny forumowicz
- Kontakt:
Jak dla mnie dla podreperowania dumy właścicieli tej japońsko/chińsko/rumuńsko/francuskiej marki możemy przystać na ten pomysłjawert pisze:widzę, że rozpoczęły się zapisy na wyścigi - chciałem zgłosić wniosek żeby medale przypadały tylko dla właścicieli nissanów - oczywiście ścigają się wszyscy czym chcą/mają- proponuję glosowanie na ten temat
Tym razem objadę Endrika i pójdę na piwko
Z dumą łykasz szczeciński paprykarz
www.snkp.pl
www.snkp.pl
- Kreyzol WPR
- fanatyk nissana
Sorki ze się wtrącę, ale gaźnik i wtrysk też robią róznicę, ja mam wtrysk i mi mrzy 5,5 tys obr. odcina, a gaźnik 1,6 leje do oporu!bombel pisze:NIe musisz bo są w innej klasiesunniak1.6sr pisze:wtedy przykładowo muszę się ścigać z maximami które nie dłubane mają prawie 190 hp i 250 nmDalej proponuje mocowo, bo tak jak pisałem 1,4 gaźnik = 75KM a 1,4 wtrysk + wałki = 100 KM
Maciek78 pisze:Jak dla mnie dla podreperowania dumy właścicieli tej japońsko/chińsko/rumuńsko/francuskiej marki możemy przystać na ten pomysłjawert pisze:widzę, że rozpoczęły się zapisy na wyścigi - chciałem zgłosić wniosek żeby medale przypadały tylko dla właścicieli nissanów - oczywiście ścigają się wszyscy czym chcą/mają- proponuję glosowanie na ten temat![]()
![]()
Przekupie Tymka jakas zabawka by znow byl po mojej stronieMaciek78 pisze: Tym razem objadę Endrika i pójdę na piwko
BTW jak bedziesz szedl na piwo to daj znac
Sprzedam 200sx s13
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
pisz zażalenie do Nissan Motor Co.EnDrIu pisze:P12 blizej do Renault niz do Nissana
nie może być inaczejNaMiBiA pisze:---> W tym roku "wycieczka" do rondzia, część II . . . ^^
PKP do Chojnic, a potem trzeba odebrać z dworca.Dimon pisze:P.S.: a propos dojazdu, osoba towarzysząca ma zamiar dojechać w piątek wieczorem, czy może ktoś wie czym i w jakich godzinach do nas można dotrzeć?
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
a będzie ktoś w stanie podjechaćWieshaq pisze:Dimon napisał/a:
P.S.: a propos dojazdu, osoba towarzysząca ma zamiar dojechać w piątek wieczorem, czy może ktoś wie czym i w jakich godzinach do nas można dotrzeć?
PKP do Chojnic, a potem trzeba odebrać z dworca.
z NISSANEM od 2006r. 
GTI
"jedyna taka" sprzedana
GTI