GRUPA ZACHODNIOPOMORSKA
- sergiej
- fanatyk nissana
no pogoda sie kasztani ale nas nic nie powstrzyma ...a jak bedzie deszcz to na turzyn ...telefon wszyscy macie do mnie wiec sie dowiecie jutro co i jak
[ Dodano: 2011-03-26, 09:44 ]
dobra w sumie ula to zawsze robila ...ale tymrazem to ja zalatwilem brak opadow u najwyzszego ...no chyba ze jakas czarownica pojdzie samochod myc przed spotem ...ja swojego nie myje chociaz przeszedl ostatnio male camel trophy
[ Dodano: 2011-03-26, 09:44 ]
dobra w sumie ula to zawsze robila ...ale tymrazem to ja zalatwilem brak opadow u najwyzszego ...no chyba ze jakas czarownica pojdzie samochod myc przed spotem ...ja swojego nie myje chociaz przeszedl ostatnio male camel trophy

- sergiej
- fanatyk nissana
Hej serdecznie zapraszam do uczestnictwa w zlocie ogolnopolskim 2011 ...ze swojego juz sporego doswiadczenie w uczestnictwie w tej imprezie moge zapewnic ze jest to dla wielu glowna impreza roku ...i wiele osob planuje urlopy glownie pod katem tego wyjazdu ... jest poprostu przefajnie ...i ten kto pojedzie raz za rok jedzie poraz kolejny ... wiecej na temat wyjazdu naszej grupy przeczytacie w tym temacie viewtopic.php?t=5230
no i walczymy o to zeby byc liczniejsza grupa niz 3CITY (ula jestes nasza)
W zwiazku ze zlotem chcialbym zamiescic pare ogloszen ...ruszy projekt koszulek dla tych ktorzy jeszcze ich nie maja (koszulki naszej grupy - wyszywane ) koszt koszulki 50 zl . Poza tym jak to bywa co roku jedziemy oflagowana kolumna wiec tych ktorzy sa chetni a jeszcze nie posiadaja flagi grupowej czy tez klubowej zachecam takze do kupna . Koszt flagi 25 zl .
Wszystkich chetnych na dodatkowe gadzety przedzlotowe prosze o wyslanie wiadomosci na priw .
p.s jesli sa chetni na koszulki prosze o podanie rozmiaru . Koszulki sa w kolorze bialym . tak dla waszej wiadomosci aby poznac rozmiarowke to ja mam koszulke XL ale jest na mnie tak jakby za mala
pozdrawiam i naprawde polecam uczestnictwo w zlocie 2011 ...
tamat zlotu i wplat na zlot w temacie viewtopic.php?t=5176
baza naszej grupy jak co roku bedzie domek nr 4 w osrodku rejs ...moge zapewnic ze wiele sie przy nim bedzie dzialo ...dobra zabawa, duzo tancow ,spiewow i wiele innych takze % zabaw
no i walczymy o to zeby byc liczniejsza grupa niz 3CITY (ula jestes nasza)
W zwiazku ze zlotem chcialbym zamiescic pare ogloszen ...ruszy projekt koszulek dla tych ktorzy jeszcze ich nie maja (koszulki naszej grupy - wyszywane ) koszt koszulki 50 zl . Poza tym jak to bywa co roku jedziemy oflagowana kolumna wiec tych ktorzy sa chetni a jeszcze nie posiadaja flagi grupowej czy tez klubowej zachecam takze do kupna . Koszt flagi 25 zl .
Wszystkich chetnych na dodatkowe gadzety przedzlotowe prosze o wyslanie wiadomosci na priw .
p.s jesli sa chetni na koszulki prosze o podanie rozmiaru . Koszulki sa w kolorze bialym . tak dla waszej wiadomosci aby poznac rozmiarowke to ja mam koszulke XL ale jest na mnie tak jakby za mala

pozdrawiam i naprawde polecam uczestnictwo w zlocie 2011 ...
tamat zlotu i wplat na zlot w temacie viewtopic.php?t=5176
baza naszej grupy jak co roku bedzie domek nr 4 w osrodku rejs ...moge zapewnic ze wiele sie przy nim bedzie dzialo ...dobra zabawa, duzo tancow ,spiewow i wiele innych takze % zabaw

Buhahahahaha Ty Seruś jakąś wyimaginowaną konkurencję robiszsergiej pisze:no i walczymy o to zeby byc liczniejsza grupa niz 3CITY (ula jestes nasza)

Mierzyć się możemy na Ogólnopolskim

- sergiej
- fanatyk nissana
madzia tu nie o licytacje chodzi ...tylko o to zeby bylo nas jak najwiecej do robienia pomiarów o ktorych piszeszNaMiBiA pisze:Buhahahahaha Ty Seruś jakąś wyimaginowaną konkurencję robiszsergiej pisze:no i walczymy o to zeby byc liczniejsza grupa niz 3CITY (ula jestes nasza)Nikt z nikim się nie licytuje kogo będzie więcej
Chyba, że ja o czymś nie wiem
![]()
Mierzyć się możemy na Ogólnopolskimnp: w spożywaniu zawartości (schłodzonych cieczą) kielonków

- deBestciak
- fanatyk nissana
- czarnamamba
- nowy na forum
-
- aktywny forumowicz
- czarnamamba
- nowy na forum
Mieszka, kontaktuj się z Plawgo albo aBą oni jakoś z tych okolic.szymektoja pisze:Jastrząb, może być ciężko, z tego co widzę na zdjęciach to to chyba w płoni jest a nie wiem czy ktoś od nas mieszka aż tak daleko.
[ Dodano: 2011-04-05, 12:35 ]
czarnamamba pisze:Musiałam sprzedać, potrzebowałam większy( ciasno było), szukałam primerki w rozsądnej cenie i nieznalazłam. Kupiłam auto innej marki

Siemandero
Jak tam leci blabla

Jak tam leci blabla