Szalony pięknie wyglądają te flansze, zresztą całość również napawa dumą

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq

Mozna wiecej szczegolow na ten temat?Jacob_300zx pisze:Bynamniej w VQ35DE wrzucenie wieksze uszczelki pod kolektorem automatycznie wskakuje 12-15 HP

Idę grubo z tematem wydechu więc będzie się działo
 Idę grubo z tematem wydechu więc będzie się działo   
   lepsze na oś pędnąNadiR pisze: ...a gorsze z tyłu??
 i z tyłu i z przodu mam 225/45
 i z tyłu i z przodu mam 225/45póki co jest tylko stożek, ale może do czasu zlotu ogarnę ColdAir akurat w tym temacie. Bo nie sądzę żeby starczyło czasu na kolektor dolotowy z racji tego że im bliżej zlotu tym więcej robót będzie przy innych autach niż moimJacob_300zx pisze:teraz moze jakis dolocik

?
 ?to pytanie do speca od wydechów?Coobcio pisze:jakieś kolekotry?
 co najmniej nie na miejscu, byś się wstydził Kuba
 co najmniej nie na miejscu, byś się wstydził Kuba  
nie mylisz sięLombardo88 pisze:a tylną klapę masz??się mi wydaje, że pasować nie będą te drobiazgi, ale mam nadzieje, że się mylę...
 klapa poliftowa będzie, do przed liftowej nie bangla. Ciekawe że jako jedyny to zauważyłeś
 klapa poliftowa będzie, do przed liftowej nie bangla. Ciekawe że jako jedyny to zauważyłeś   Ale powiedziałem sobie, że wolę klapę zmienić niż zakładać lampy które mi nie odpowiadają w pełni - ZERO KOMPROMISÓW
  Ale powiedziałem sobie, że wolę klapę zmienić niż zakładać lampy które mi nie odpowiadają w pełni - ZERO KOMPROMISÓW