Jeszcze N1 wałki muszę dorwać i mam pewną koncepcję co do kręcenia nimi ale to na hamowni się przekonam co z tego wyjdzie...
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq

wow nie moge uwiezyc w to co czytam....koniec z pogonia za 250km250nm??Coobcio pisze:Powoli się ciepło zaczyna robić i mody zaczną się pojawiać
Głowicę z SR20VE jedną sprzedaję to będę mieć cały dół silnika do zmodowania, na niego położę porządnie przygotowaną głowicę z SR16VE i zabawa będzie trwać.
DO Auta jeszcze tylko szpera mi się marzy tak mocna + drugi kubełek no i dalej inwestować tylko będe w opony, klocki hamulcowe i przyjemność z jazdy
 ....
 .... Powodzonka i do zobaczenia bo i ja przedwczoraj wyjechalem pierwszy raz od listopada,zeby zobaczyc czy faza sie załączy
 Powodzonka i do zobaczenia bo i ja przedwczoraj wyjechalem pierwszy raz od listopada,zeby zobaczyc czy faza sie załączy 

nawet nie wiesz ile razy czytałem twoje tematy o czarnym i bandicie.Nareszcie model sunny wyjdzie z ukrycia i dostanie + 100 do lansu w swiecie pełym hondy....Ludzie powinni wiedziec ze 'hot hatch'' to nie tylko civic,integrai i clio sport.Tak trzymac!!Cichociemne auta rulez!!
  nawet nie wiesz ile razy czytałem twoje tematy o czarnym i bandicie.Nareszcie model sunny wyjdzie z ukrycia i dostanie + 100 do lansu w swiecie pełym hondy....Ludzie powinni wiedziec ze 'hot hatch'' to nie tylko civic,integrai i clio sport.Tak trzymac!!Cichociemne auta rulez!! 
nossbuk pisze:Piękny jest ten SunnyTrochę lipnie wygląda ta stojąca wycieraczka z tyłu, położyć ją
no i pomalować, bo tak dopieszczone auto musi mieć też dopieszczone szczegóły
a te tarcze z przodu to kosmos
 Ten wóz ma dawać frajdę z jazdy i niszczyć auta droższe ze startu
 Ten wóz ma dawać frajdę z jazdy i niszczyć auta droższe ze startu