Do Lukasa masz dwa kroczki on CI rabacik jakiś ogarnie, a jak nie chce CI się ruszać z domu to Osie podaj ten numer niech ci ogarnia te świeczki i trzeba iść do prozdu..
Bowiem Zuru do mnie jutro wpada

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Coś tam Bombel ruszasz częściej te NISMO swoje?Coobcio pisze:Bombel mieszkasz 150metrów od intercarsu kupiłeś wreszcie te NGK PFR7H-10
Do Lukasa masz dwa kroczki on CI rabacik jakiś ogarnie, a jak nie chce CI się ruszać z domu to Osie podaj ten numer niech ci ogarnia te świeczki i trzeba iść do prozdu..
Bowiem Zuru do mnie jutro wpada
Michalllo pisze:MacGayver, ma racje łatwo uszkodzić i nie ma możliwości naprawy poza oklejeniem całego elementu
poza taxi na oklejanie przyjeżdżały nie byle jakie autaMichalllo pisze:Napisze krótko skoro folia jest taka wspaniała to dlaczego wszystkie auta nie są oklejane fabrycznie zamiast malowania ?
Sorki ale Twój krzyk mnie nie przekonuje może dla potrzeb korporacji folia wystarczała ale....
KOROZJA , Kolego z całym szacunkiem ale tylko delikatnie mówiąc idiota naklejał by folię na , gołą niezabezpieczoną antykorozyjnie blachęMichalllo pisze:Hmm i tu się nie zgodzę dla mnie folia to rozwiązanie tymczasowe i to na krótką metę wiem bo wszystkie auta w firmie mieliśmy oklejane![]()
Że nie wspomnę jak ma się folia do anty korozji ?
jedno i drugie ma swoje plusy i minusyMichalllo pisze:Więc jaki werdykt ?
Jeśli folia to na nowe auto i to na krótką metę ?
Czy jednak folia lepsza niż lakier ?
Spoko za tydzień po wypłacie znajdzie się 90zł za komplet nowych platynówek...bonzo pisze:najpierw muszą pojawić sie świece
kurcze jakby co to moze trzeba troche zlomu spod coobcio garage sprzedac i sie na swieczki uzbieraCoobcio pisze:Spoko za tydzień po wypłacie znajdzie się 90zł za komplet nowych platynówek...bonzo pisze:najpierw muszą pojawić sie świece
http://www.e-ngk.pl/pfr7h10-swieca-plat ... p-359.html
O Kurcze jak one podrożały, nie tak dawno temu były za 22zł tak więc trzeba zaczekać do następnej wypłąty, kurde a miało być tak pięknie
To poszło Ci podobnie jak 2 lata temu u mnie. Tyle, że ja turbawki nie mam.bombel pisze:2 gar nie działa i woda na tłoku
Nom, warto to sprawdzić. U mnie poszła raz, i głowicę trzeba było ściągać. Termostat był cały czas zamknięty.Coobcio pisze:na wskaźniku temperatura wody do góry nic nie poszła ?