jak jest mokro to nawet na 2 biegu w automacie dziś mi zrywał Villager ale to nie ma co porównywać.
 jak jest mokro to nawet na 2 biegu w automacie dziś mi zrywał Villager ale to nie ma co porównywać. [ Dodano: 2011-02-03, 23:25 ]
Druga sprawa że opona oponie nie równa

Moderator: janusz
 jak jest mokro to nawet na 2 biegu w automacie dziś mi zrywał Villager ale to nie ma co porównywać.

Maximy z US, które zeszły do wagi  1200kg schodzą poniżej 14 na 1/4
   Maximy z US, które zeszły do wagi  1200kg schodzą poniżej 14 na 1/4 muszę ogarnąć EVAP, bo wczoraj  sprawdzałem stan i jest ciągły błąd
 muszę ogarnąć EVAP, bo wczoraj  sprawdzałem stan i jest ciągły błąd  pewnie trochę zabiera mocy
 pewnie trochę zabiera mocy  
  i jeszcze strasznie dymi mi maszyna
 i jeszcze strasznie dymi mi maszyna  kupiłem dwie nowe i obie ch....we
 kupiłem dwie nowe i obie ch....we 
 ale masakryczny kociol z tyłu jest gdy mocniej przydeptam. Tak to jest, gdy się przekombinuje... Hehe  myślę że silniczek jest w dobrej kondycji, więc może się uda jeszcze więcej z niego wydobyc
 ale masakryczny kociol z tyłu jest gdy mocniej przydeptam. Tak to jest, gdy się przekombinuje... Hehe  myślę że silniczek jest w dobrej kondycji, więc może się uda jeszcze więcej z niego wydobyc  

Przy okazji jakąś kreskę się ustawi z moim
 Przy okazji jakąś kreskę się ustawi z moim