Sobotnia zabawa kosztowała 400 zł za samochód (jeśli były dwie osoby, to było 450 zł, bo było śniadanie, obiad, później przy wykładzie z pierwszej pomocy także kawa, herbata, ciasta itp., więc za catering dopłata była za drugą osobę).Sajmooon pisze:A ile taka przyjemność kosztuje jeśli mogę spytać ?Wiedziu pisze:a ja byłem na szkółce doskonalenia jazdy Subaru klubu i generalnie jak ktoś reflektuje na przyszłość to dawać info
Kolejne szkolenie planowane jest na kwiecień. Szkolenie będzie weekendowe, w sobotę I etap, w niedzielę ma być II etap. Przy okzaji planowane jest ne szkolenie, a certyfikowany kurs pierwszej pomocy przedmedycznej z wiczeniami, więc na prawdę będzie coś konkretnego. Cena nie jest jeszcze znana
Update by Granat833 z forum Subie:
Dobry wieczór wszystkim:)
W dniach 2 kwietnia zarezerwowany jest termin na szkolenie I stopnia . Szkolenie II stopnia odbędzie się 3 kwietnia .
W każdym dniu po zakończeniu szkolenia z Technik Doskonalenia Jazdy odbędzie się szkolenie z zakresu Udzielania Pierwszej Pomocy w wypadkach komunikacyjnych oraz resuscytacji krążeniowo oddechowej (wykład + ćwiczenia) po czym każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia szkolenia .
Oczywiście wszystkie szkolenia odbędą się w Borsku

Dla fanów szybkiej i technicznej jazdy dnia 2 kwietnia ,wieczorem po zakończeniu wszystkich zajęć, czekać będzie niespodzianka i moi drodzy wcale nie chodzi tu o wieczorną impreze !
Podpowiem , że będzie to świetna zabawa czterema kółkami
[ Dodano: 2011-01-25, 11:02 ]
robim coś na łykend ?:]