Nie widzę problemu,jak się już spotykać to w dużej kupieNadiR pisze:
Cześć też pisała, że po 10 by dali radę więc na 12 można przełożyć.
pozdro

NadiR napisałGonia pisze:Będę ja..tak dla odmiany
A na poważnie, to o której się spotykamy i gdzie? Bo wypadałoby info na 1 stronę wrzucić a nic konkretnego nie wiem

ale nie ważne gdzie i co, ważne z kim
 ale nie ważne gdzie i co, ważne z kim  ale zróbcie to dla mnie
 ale zróbcie to dla mnie  

bo konkretów o które mi chodzi NadiR nie podał
 bo konkretów o które mi chodzi NadiR nie podał 

Gonia pisze:bo konkretów o które mi chodzi NadiR nie podał

Gonia pisze:
SOBOTA 12.02.
Spotykamy się o godz.21:00, Plac Solny pod Pręgierzem,
Eh ehIvanH pisze:To gdzie się właściwie spotykamy?
 ... to taka mała łamigłówka była
 ... to taka mała łamigłówka była  Wszystko ten pośpiech..Ważne że się spotkaliśmy
 Wszystko ten pośpiech..Ważne że się spotkaliśmy  
tego się trzymajmyNadiR pisze:nie ważne gdzie i co, ważne z kim
 , miło było spędzić z Wami te parę godzin
 , miło było spędzić z Wami te parę godzin  
   ) pod Halą Stulecia. Nie wiem czy byliście już w tym roku, ale organizacja i samo lodowisko bez porównania z ubiegłorocznym, no i nie ma limitu czasowego na jeżdżenie, wstęp 10zł. Kto jest chętny?
 ) pod Halą Stulecia. Nie wiem czy byliście już w tym roku, ale organizacja i samo lodowisko bez porównania z ubiegłorocznym, no i nie ma limitu czasowego na jeżdżenie, wstęp 10zł. Kto jest chętny?NadiR pisze:nie ważne gdzie i co, ważne z kim
Gonia pisze: tego się trzymajmy, miło było spędzić z Wami te parę godzin

Teraz musimy umówić się na łyżwy, proponuję niedzielę 20-tego lutego, godzina poobiednia czyli gdzieś 16-17 (i będzie mniej dzieciaków) pod Halą Stulecia. Nie wiem czy byliście już w tym roku, ale organizacja i samo lodowisko bez porównania z ubiegłorocznym, no i nie ma limitu czasowego na jeżdżenie, wstęp 10zł. Kto jest chętny?
 a ja już się tak fajnie na parkiecie z Katodem rozkręcałem i nam przeszkodzili
 a ja już się tak fajnie na parkiecie z Katodem rozkręcałem i nam przeszkodzili  

EjEj nie mów za wszystkich, akurat sound bardzo mi pasował tylko klimat tej meliny nie, faktycznie nazwa adekwatnaNadiR pisze:Ehhhh....ale jednak sound Wam nie pasował, nie ten rocznik jesteściea ja już się tak fajnie na parkiecie z Katodem rozkręcałem i nam przeszkodzili
No szkoda.
Co do łyżew to jestem za
Termin 20 tak wstępnie ok, choć lepiej 26-27.
 ale szkoda że się nie pokiwaliśmy w tych rytmach
 ale szkoda że się nie pokiwaliśmy w tych rytmach  następnym razem
  następnym razem 

Sedric...Cześć, witam, dzień dobry itp...to popularne i ogólnie mile widziane zwroty towarzyskie...Sedric pisze:Ja bym się pisał na jakiegoś spocika jak już miną te mrozy.. (chyba jakoś nie długo) Co wy na to? Może jakieś otwarcie sezonu większą ilością fur?

Może być i ciasteczkoNadiR pisze:Ciasteczko
 heh...mnie rozśmieszyłeś jak zwykle
 heh...mnie rozśmieszyłeś jak zwykle   
 No właśnieRisto pisze:a zima nie odpuszcza
 jak mnie denerwują te mrozy... ale tak sobie myślę; łyżwy za tydzień w sobotę (5 marca), godzina 17-ta?? Chciałam teraz ale chyba zimno co? Poza tym skończą się ferie i będzie luźniej. Kto chętny? Chyba, że niedzielę wolicie?
 jak mnie denerwują te mrozy... ale tak sobie myślę; łyżwy za tydzień w sobotę (5 marca), godzina 17-ta?? Chciałam teraz ale chyba zimno co? Poza tym skończą się ferie i będzie luźniej. Kto chętny? Chyba, że niedzielę wolicie?