wiedziałam, że mnie rozszyfrujesz, a chciałam Twoja maxime pompkami napchacMacGayver pisze:nie wiedziałem że masz fabryke

najlepsza konkurencjadylson pisze:Szalony - reszta zlotowiczowandrew13 pisze:a co powiecie na przeciaganie liny...
...lepiej posadzić kogoś na masce z kieliszkiem w dłonimisiek-ol pisze:mamy talerz z piłką tenisowąalbo konkurs na najsubtelniejszy przejazd - na maskę lub dach (dla utrudnienia) postawić pełną szklankę wody i jechać ileś tam aby ani kropelki nie wylać
...w poniedzialek/wtorek bede wiedzial czy moge cos takiego ogarnaculeńka pisze:co do pomiaru najgłośniejszego wydechu: czy ktoś ma w posiadaniu urządzenie do pomiaru natężenia dźwięku? bądź też możliwość wypożyczenia na czas zlotu
oł jeeeprzypominam że każdy może pomóc w przygotowaniach zlotu, zarówno przed nim jak i w czasie trwania konkurencji na lotnisku co nie Aga?
dowiem się, chyba kogos takiego znamuleńka pisze:co do pomiaru najgłośniejszego wydechu: czy ktoś ma w posiadaniu urządzenie do pomiaru natężenia dźwięku? bądź też możliwość wypożyczenia na czas zlotu
Ja od dziś jaram z Rybą "kamisa"Neptune pisze:Chcesz podarować komuś ziołoRyba pisze:Pomyślmy również o konkursach dla Pani które przyjadą ze swoimi mężami/chłopakami jeśli znalazły by się takie inicjatywy, nagrody z pewnością uda mi się wyciągnąć w ramach sposoringu od mojej firmy SWEDEPONIC POLSKA